Головна » 2016 » Листопад » 24 » Рятувальники у Виноградові провели зі школярами урок безпеки

Рятувальники у Виноградові провели зі школярами урок безпеки

У рамках проведення Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності, виноградівські рятувальники провели урок безпеки для учнів однієї з найбільших шкіл району - Виноградівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8.

24 листопада профілактичний захід проведено зі школярами 5-7 класів. Сонячна погода сприяла для його проведення на подвір"ї навчального закладу.

Учні з цікавістю слухали провідного фахівця Виноградівського райвідділу У ДСНС області Наталію Фаркаш, щодо безпечного поводження під час перебування в побуті та на вулиці. Увага акцентувалася на небезпеках, які характерні для осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду. Мине ще трошки часу, й прийдуть зимові свята. Отож, школярам нагадали і про безпечну поведінку під час святкування Новорічних та Різдвяних свят, зокрема щодо правил користування піротехнічними виробами та облаштування зеленої красуні.

А командир відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини Іван Гобона та водій Юрій Дору показали учням обладнання та спорядження спецавтомобіля на якому бійці ДСНС прибули до навчального закладу.
У Виноградові рятувальники провели зі школярами урок безпеки (ФОТО)
Бесіда була насиченою, інформативною і цікавою. Такі зустрічі є прекрасною можливістю розповісти дітям елементарні правила безпеки власного життя. Адже від того, чи знають діти правила поведінки в побуті і як діяти в різних небезпечних ситуаціях, іноді залежить їхнє життя.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-11-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11017

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]