Головна » 2014 » Березень » 29 » Росія намагається дестабілізувати ситуацію в Україні - Дещиця

Росія намагається дестабілізувати ситуацію в Україні - Дещиця

В.о. міністра закордонних справ України Андрій Дещиця заявив, що російська сторона своїми діями і далі намагається дестабілізувати ситуацію в Україні, передає "Інтерфакс-Україна".

"Росія намагається зробити все, щоб дестабілізувати ситуацію в Україні", - сказав він на прес-конференції в суботу, 29 березня, відповідаючи на запитання щодо концентрації російських військовослужбовців і військової техніки поблизу українських кордонів.

За його словами, РФ намагається використовувати на міжнародній арені проти України контраргументи про те, що реформи в Україні не проводяться, що необхідно відкласти президентські вибори, що збройні угруповання вільно ходять вулицями, в Україні хаос не тільки на Сході, а й на Заході.

"Росія намагається використовувати ці аргументи, щоб обґрунтувати свої агресивні плани щодо України, зокрема інтервенцію", - сказав в.о. глави МЗС.

За його словами, російська сторона намагається використовувати ці аргументи, щоб переконати західних партнерів у тому, що тільки Росія може стабілізувати ситуацію в Україні".

"Ми з цим не згодні, і зараз зосереджуємо свої зусилля на виконанні обіцянок - запустити процес необхідних реформ і провести вибори у встановлений час", - підсумував Дещиця.

Зазначимо, що Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун повідомив, що президент Росії Володимир Путін запевнив його про відсутність намірів щодо подальшого військового вторгнення в Україну після приєднання Криму.


За матеріалами: Новини сьогодні
29-03-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11163

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]