Головна » 2014 » Липень » 24 » Російські "казакі" готують у Білорусії бойовиків для війни у Донбасі

Російські "казакі" готують у Білорусії бойовиків для війни у Донбасі

Незважаючи на низку статей Кримінального кодексу Білорусі, так звані "казаки" готують бойовиків у військово-польових таборах воювати на Донбасі.

Зокрема, на сайті білоруських "казаків" kazak.by вони виклали цілий фото- і відеозвіт про один з таких заходів, інформує Іпресс з посиланням на "BY24.org". За словами організаторів, в "військово-польових зборах" взяли участь 47 осіб, серед яких "казаки" з Мінська, Жодіно, Ганцевича, Могильова та Дрогичина.

Їх навчали тактиці бою, стрільби з автоматів і пістолетів, подолання перешкод і видам першої медичної допомоги у військово-польових умовах.

Також білоруські "козаки" похвалились тим, що на збори до них приїхали представники так званої "Кубанської асоціації козаків "Росія" – Михайло Гаврилін і Тетяна Гавриліна.

Додамо, що цю організацію можна назвати терористичною. Зокрема у травні бойовики з "Кубанської казачої асоціації "Росія" відвідували українське місто Дніпропетровськ, де займалися вербуванням місцевих жителів у загони терористів, які воюють проти української армії, про що вони самі повідомляли на своїх ресурсах.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
24-07-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11145

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]