Головна » 2014 » Серпень » 19 » Російські прикордонники розстрілюють терористів, що намагаються втекти до Росії, - комбат "Київщини"

Російські прикордонники розстрілюють терористів, що намагаються втекти до Росії, - комбат "Київщини"

Командир батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Київщина" Юрій Покиньборода підтверджує інформацію, що серед бойовиків на Луганщині ширяться панічні настрої, вони намагаються втекти до Росії, але там потрапляють під кулі російських прикордонників.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив на прес-конференції в Києві.

"Ми дуже багато затримуємо тих, хто брав участь у бойових діях, захоплював будівлю Луганського СБУ. Коли ми їх допитуємо, то бачимо, що серед них справді є паніка, оскільки вони очікували, що Росія введе війська і їм буде допомога. А сьогодні вони розуміють, що їм ніхто вже не допоможе. А коли вони намагаються покинути Луганщину через російський кордон, їх просто розстрілюють. Стоять прикордонники з російського боку і знищують їх. Тому вони не знають, куди подітися, і намагаються пройти через гуманітарні коридори", - сказав Покиньборода.

Нагадаємо, раніше представники бойовиків, так звані "кадировці", звернулися до штабу АТО з проханням випустити їх до Росії.

Також раніше спікер інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомляв, що терористи переодягаються в цивільний одяг, беруть із собою тільки паспорти та на пасажирському транспорті під виглядом мирних жителів роблять спроби перетнути блокпости українських силовиків.
 


За матеріалами: Новини сьогодні
19-08-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11134

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]