Головна » 2015 » Грудень » 19 » Розпочався Різдвяний ярмарок у Хусті

Розпочався Різдвяний ярмарок у Хусті

Сьогодні, в День святого Миколая, у Хусті вперше відкрився новорічно-різдвяний ярмарок.

14 казкових будиночків, прикрашених новорічною атрибутикою, розташувалися на вул. Карпатської Січі навпроти адмінбудівлі Хустської райдержадміністрації.

Відвідувачам тут пропонують безліч цікавинок, починаючи від різних сувенірів, іграшок, новорічних прикрас до смачної солодкої випічки, ароматних напоїв та фірмових страв від шеф-кухарів.

– Хустян та гостей міста частуватимемо ніжною телятиною на реберці, картоплею по-домашньому зі шкварками, а родзинкою нашої кухні є фірмова страва, фішка різдвяної «Street food» – лаваш із бринзою та помідорами, - поділився шеф-кухар одного з місцевих ресторанів Олександр Махоткін.

Загалом продавці охоче розповідають про ярмарок, адже ідея дуже сподобалась, як їм, так і відвідувачам. Люди спілкуються, діляться враженнями, піднімають один одному настрій.

Таких заходів у Хусті ще не було, тут всюди панує дивовижна святкова атмосфера. Спасибі місцевій владі за позитивні зміни в місті. Бачачи щасливі обличчя дітвори, яка бігає навколо новорічної ялинки, цю всю красу оновленої центральної площі, різдвяні прикраси, казкові будиночки, – радіє серце і відчувається дух Різдва. Хочеться, щоб святий Миколай приніс нам усім добробут та благополуччя, – зазначила хустянка Оксана Росоха.

Попередньо за словами продавців, Різдвяний ярмарок у Хусті працюватиме щоденно з 9-ї до 22-ї години.


За матеріалами: Новини сьогодні
19-12-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11019

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]