Головна » 2023 » Травень » 18 » Розвідник прокоментував інформацію про чорноморську схованку путіна - "Бункер не допоможе"

Розвідник прокоментував інформацію про чорноморську схованку путіна - "Бункер не допоможе"

путін регулярно покидає бункер, питання лише який з його двійників.

Президенту російської федерації володимиру путіну бункер не допоможе. Реальність дожене його і там й мова про масштабні процеси на території самої росії.

"Колективний путін замість того, щоб говорити про перспективи розвитку економіки, вилетів із "Великої Вісімки", обклався санкціями і тепер думає, який бункер краще викопати.  Якщо хтось думає, що можна на пару поверхів вниз спуститись і там заховатися, - ні, не можна. Реальність дожене і там. Мова йде про масштабні процеси на території самої рф. Бункери не допоможуть", - зазначив представник ГУР МО України Андрій Юсов в ефірі інформаційного телемарафону.

За його словами, путін регулярно покидає бункер. Питання лише в тому, який саме.

"лукашенко, наприклад, справжній, в нього двійника немає тому він і хворіє. Що стосується путіна, то ми розуміємо використання технології двійників. Знаємо, чим один від одного відрізняється. Ну а далі чи справжній, тут лише експертиза покаже, яка буде на міжнародному трибуналі", - додав він.

Бункер путіна у Геленджику

Видання The Business Insider опублікувало інформацію про бункер президента рф володимира путіна під Геленджиком в Краснодарському краї. Зазначається, що комплекс площею 190 000 квадратних футів вартістю мільярд доларів, розташований на скелі з видом на Чорне море.

Підземний комплекс складається з двох окремих тунелів, з'єднаних ліфтом, що спускається на 50 метрів під землю. Архітектурні плани показують, що тунелі в товстому бетоні забезпечені достатньою кількістю прісної води, вентиляцією і протяжними кабелями, щоб підтримувати VIP-жителів протягом декількох днів або тижнів.


За матеріалами: Новини сьогодні
18-05-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1467

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]