Головна » 2013 » Червень » 13 » Семінар з питань запобігання та протидії корупції відбувся в Хустській РДА

Семінар з питань запобігання та протидії корупції відбувся в Хустській РДА

В Хустській державній адміністрації відбувся короткотерміновий семінар з питань запобігання та протидії корупції для державних службовців державної адміністрації та територіальних органів управління. Семінар проводився в два етапи. В ньому прийняло участь 206 чоловік.

 Відкрив семінар керівник апарату державної адміністрації Любка В.В. З вступним словом до присутніх звернувся керівник семінару – Дзвінчук Дмитро Іванович – доктор філософських наук, професор, завідувач кафедри державного управління та місцевого самоврядування Івано-Франківського Національного технічного університету нафти і газу, який акцентував увагу присутніх на важливості проведення даного заходу та довів тематику даного семінару. На семінарі з доповідями виступили:

Баран Марія Петрівна – кандидат наук з державного управління, доцент кафедри державного управління та місцевого самоврядування ІФНТУНГ;
Білоцький Олександр Вікторович – кандидат юридичних наук, доцент кафедри державного управління та місцевого самоврядування ІФНТУНГ;
Мазак Андрій Вольдемарович – кандидат наук з державного управління, доцент кафедри державного управління та місцевого самоврядування ІФНТУНГ.

Відбувся обмін думками, в ході семінару проведено тестування, підведено підсумки та слухачам вручені сертифікати.

За матеріалами: Новини сьогодні
13-06-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11238

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]