Головна » 2022 » Червень » 16 » Що слід знати обираючи ортопедичний матрац

Що слід знати обираючи ортопедичний матрац

ортопедичний матрац

Близько третини від усієї тривалості життя людина проводить уві сні. З цього випливає, що необхідно ретельно дбати про те, в яких умовах ми відпочиваємо. На жаль, більшість людей не особливо замислюються про організацію спальної зони: багато хто спить на незручних диванах і кушетках, що має свої негативні наслідки.

Як відомо, для повноцінного відпочинку організму необхідне повне розслаблення. Хребет, м'язи та суглоби потребують розвантаження від втоми та накопиченої за день напруги. Забезпечити максимальний комфорт здатні ортопедичні матраци. В Україні купити матрац за розумною ціною ви зможете онлайн, відвідавши інтернет-магазин fmebli.com.ua.

Чому матрац такий важливий?

Саме матраци по праву вважаються ключовою ланкою в організації спальної зони. Від якості ортопедичних ліжок залежать загальний рівень комфорту та самопочуття людини після пробудження. За відсутності зручного матраца ніяке ліжко разом з м'якими ковдрами та подушками не здатне забезпечити необхідний рівень комфорту.

Однак не всякий матрац приносить користь - тут потрібно бути дуже уважними і підійти до вибору моделі максимально прискіпливо. Вибирати ортопедичний матрац необхідно з урахуванням:

  • індивідуальних параметрів користувача;
  • його особистих уподобань;
  • розмірів ліжка.

Як не помилитись з вибором матраца?

Наведемо основні критерії, що вимагають уваги при покупці виробу.

Ступінь жорсткості

Користувач повинен самостійно вирішити, який рівень жорсткості його влаштовує. Наприклад, надмірно м'який виріб може легко прогнутися під відпочиваючим, що точно не в'яжеться з повноцінним сном. Надмірно жорсткий матрац зовсім не дозволить виспатися і може посилити симптоми захворювань хребта, якщо такі є. З цих причин більшості людей підходять помірковано жорсткі моделі з наповненням з латексу.

Гіпоалергенність

За наявності алергічних захворювань та схильності до шкірних подразнень слід дуже уважно вивчити склад матраца. Сучасні виробники випускають цілі лінійки виробів, виготовлених із гіпоалергенних матеріалів. Уникайте присутності у складі матраців пір'я, вовни, кокосового волокна, повсті.

ортопедичний матрац

Захист від комах

Щоб захистити себе та близьких від клопів та інших дрібних паразитів, вибирайте інсектицидні матраци. Вироби просочені спеціальними складами, завдяки яким у надрах матраца створюється несприятливе для комах середовище.

Знімний чохол

Якщо матрац укомплектований цим аксесуаром, догляд за ним буде зовсім не клопітким. До того ж, чохол надійно захищає ліжко від забруднень, вологи та дрібних пошкоджень.

Справа залишається за малим - заходьте на сторінки інтернет-магазину fmebli.com.ua та вибирайте матрац вашої мрії за найприємнішою ціною! Досвідчені онлайн-консультанти завжди готові допомогти з вибором і відповісти на будь-які питання.


За матеріалами: Новини сьогодні
16-06-2022
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11275

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]