Головна » 2018 » Травень » 29 » Що таке Digatal Marketing?

Що таке Digatal Marketing?

Digital marketing вже давно зарекомендував себе як ефективний спосіб популяризації продуктів бізнесу. Але практика говорить про те, що багато спеціалістів на сьогодні недостатньо розуміють суть цифрового маркетингу та його відмінності від інших способів розкрутки компаній за допомогою сучасних засобів комунікації.

Лікнеп проходить на спеціалізованих тренінгах та навчальних програмах, які доступні переважно у великих містах — налагодили курси маркетингу Львів, Київ, Харків, Одеса, проте в менших населених пунктах з отриманням знань можуть виникати проблеми. Частково вирішує цю проблему формат онлайн-навчання.

Digital marketing — це сукупність прийомів із популяризації товарів, послуг та компаній в цілому за допомогою цифрових способів взаємодії з користувачем. Не варто плутати його з інтернет-маркетингом, оскільки останній є його складовою. Справа у тому, що діждитал використовує і ті цифрові засоби зв’язку, які не підключені до Інтернету. Навіть QR-код на банері в метро — це вже digital marketing, оскільки він переводить клієнта із офлайну в онлайн за допомогою цифрових засобів.

Де базується digital marketing?

Цифровий маркетинг розвивається разом з технологіями, тому його прийоми застосовуються в інтернеті, цифровому телебаченні, інформаційних POS-терміналах, планшетних пристроях, цифрових аксесуарах та комп’ютерному мистецтві. Останнє поняття включає в себе розробку рекламних матеріалів за допомогою спеціалізованого софту. Сюди відносять банери, інфографіку, відео, моушн-анімацію та багато іншого.

Переваги digital marketing

На тлі класичного маркетингу, цифрові підходи до розкрутки продукту дають компанії певні плюси:

  • Оптимізація бюджетів та скорочення витрат;
  • Широкий простір для аналітики рекламних кампаній та можливість їх вдосконалення;
  • Таргетування реклами під конкретну цільову аудиторію;
  • Широкий вибір засобів комунікації і, як наслідок, збільшення охвату ЦА;
  • Гнучкість та миттєва реакція на зміни на ринку.

Що потрібно знати маркетологу?

Для спеціаліста в цифровому марке

тингу незамінним буде знання англійської мови для спілкування з потенційними партнерами, клієнтами чи вивчення професійної літератури. На сьогоднішній день кількість людей, які володіють мовами на достатньому рівні, продовжує зростати. А якщо є відчуття, що поточних знань недостатньо, то курси англійської мови в Львові (див. https://lviv.itea.ua/courses-itea/it-english/) зможуть вирішити цю проблему.Також обов’язковим для спеціаліста буде уміння аналізувати та коригувати рекламні кампанії, виходячи із реальних показників ефективності. Звісно ж, потрібно мати навички розробки маркетингових стратегій, довгострокового планування, масштабування рекламних кампаній та управління фінансами.

В умовах великого обсягу задач, які стоять перед digital маркетингом, в реальних бізнес-моделях створюють маркетингові відділи. Це дозволяє сегментувати обсяг задач, контролювати хід їх виконання та оптимізувати витрати часу.

Висновок

Digital marketing є ефективним способом для формування бренду та закріплення компанії на ринку. Хоча варто розуміти, що способи популяризації залежать перш за все від специфіки продукту, оскільки різні товари та послуги спрямовані на свою цільову аудиторію, яка доступна за різними каналами зв’язку.


За матеріалами: Новини сьогодні
29-05-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1750

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]