Головна » 2021 » Травень » 8 » Що взяти в похід: поради

Що взяти в похід: поради

похід сходження говерла гори

Що взяти в похід: поради

Багато людей люблять подорожувати і ходити в походи. Обговоривши подробиці і визначившись із маршрутом, туристи цікавляться, що потрібно взяти з собою в похід? Про це треба як слід подумати, а ще краще — прочитати нашу сьогоднішню статтю. Проте, насамперед зауважимо, що якщо ви плануєте сходження на Говерлу чи Петрос, то варто звернутися за допомогою на сайт kuluarpohod.com. Тут організовують спільні сходження, отож неймовірні враження у компанії цікавих людей вам гарантовані.

Похід в гори: що брати з собою

Очевидно, що враження від походів можуть бути різними. Місця, по околицях яких можна прогулятися протягом декількох днів навряд чи підійдуть для більш тривалих походів. Так що, орієнтуватися необхідно на похід, в який піде кілька людей. Під час походу повинні бути передбачені стоянки. Це непоганий варіант для відпочинку в горах. Якщо ж ви перейдете за посиланням https://kuluarpohod.com/ua/routes/pohod-po-chernogorskomu-hrebtu/ і замовите похід чорногорським хребтом, то зробите дуже мудро — адже матимете змогу максимально комфортно та у гарній компанії насолоджуватися природою Карпат.

Не варто сподіватися, що на свіжому повітрі смачні будь-які продукти. Рекомендується визначитися, чи братимуть участь у поході кілька людей або один. Можливо, учасники походу побажають розділитися на пари. Також треба взяти загальний казанок і визначити необхідну кількість продуктів. В результаті буде зрозуміло, чи варто розраховувати тільки на власні сили або вибрати меню на свій смак.

похід сходження говерла гори

Що не підходить для походів

Спочатку поговоримо про те, що не рекомендується брати в похід. Не варто брати посуд зі скла, тобто банки або чашки. Також краще залишити вдома те, що може потекти або потріскатися. Металеві термоси варто брати, тільки якщо похід відбудеться взимку. Це твердження стосується і бідона або фляжки. Ні в якому разі не беріть в похід:

  • - яйця;
  • - ковбасу;
  • - рибу;
  • - курятину.

Що врахувати при зборах: вибираємо спорядження

При виборі продуктів варто враховувати, куди учасники походу направляються. Також потрібно взяти до уваги наявність магазинів і час у дорозі. Необхідно подумати і про те, чи можна буде купити продукти дорогою. Як би там не було, в учасника походу повинен бути індивідуальний запас. Адже кожному хотілося б мати з собою щось смачне до чаю, нехай навіть у незручній упаковці. Наприклад, шоколад або халву. У похід треба обов'язково взяти посуд і сірники. Столові прибори повинні бути у кожного свої. Якщо ви будете замовляти похід на сайті https://kuluarpohod.com/, то фахівці вам неодмінно все детально розкажуть.

Визначаючи, що і в якій кількості потрібно взяти з собою в похід, треба враховувати його складність і тривалість. Також не варто забувати про тип місцевості і смаки учасників походу. При цьому рекомендується пам'ятати про те, що в поході люди їдять небагато. Домашню їжу в похід краще не брати. Її можна поїсти, повернувшись з подорожі. У дорозі потрібно їсти стільки, скільки необхідно, щоб зміцнити своє здоров'я і настрій. Тому треба вибирати смачні та корисні продукти, не забуваючи про те, що нести їх доведеться самому.


За матеріалами: Новини сьогодні
08-05-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11899

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]