Головна » 2015 » Червень » 28 » Шоста хвиля мобілізації буде проводитися залежно від ситуації - Полторак

Шоста хвиля мобілізації буде проводитися залежно від ситуації - Полторак

Міністр оборони України Степан Полторак заявив, що шоста хвиля мобілізації в Україні буде проводитися залежно від ситуації - це питання буде розглянуто 28 червня на нараді в Ужгороді, передає "Укрінформ".

"Шоста хвиля мобілізації буде проводитися в залежності від ситуації в Україні. Цього питання ми торкнемося 28 червня на нараді в Ужгороді", - зазначив Полторак.

Нагадаємо, в Україні 19 червня почалася шоста черга часткової мобілізації, покликана забезпечити ротацію військовослужбовців, призваних у ході третьої хвилі. Обсяги та кількісний склад шостої черги часткової мобілізації не підлягають оприлюдненню як складової мобілізаційного плану. Як і раніше, особливий попит матимуть фахівці для комплектування високомобільних десантних військ, розвідки, механізованих і танкових підрозділів, а також фахівці ремонтних спеціальностей, водії, військові інженери та ін.

При цьому планується, що до шостої хвилі мобілізації в рівних пропорціях потраплять як військовозобов'язані, які мають досвід військової служби, так і ті, хто раніше її не проходив.


За матеріалами: Новини сьогодні
28-06-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11073

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]