Головна » 2017 » Травень » 2 » Штори - важливий елемент в інтер'єрі. Головні поради

Штори - важливий елемент в інтер'єрі. Головні поради

Останнім часом будівельники роблять багато недоліків при будівництві будинків і вставці вікон. Для того, щоб виправити недосконалість вікон, потрібно знати секрети і таємниці декораторів. Про це ми розповімо в цій статті.

В інтер'єрі житлового приміщення найголовнішою деталлю вважаються штори, так стверджують багато жінок. Для багатьох господинь штори - це маленька слабкість. Жінки постійно перебувають у пошуках відповідних штор, готові безліч разів за рік поміняти їх, вибравши вже іншу тканину і забарвлення. Проте є варіант, який їх завжди влаштує - фотоштори від виробника на любий смак, які доступні за розумною ціною на порталі walldeco.ua.

Кожна господиня вважає, що має досвід в підборі штор для свого житла, але чи дійсно це вірний вибір? Для того, щоб правильно підібрати штори, потрібно запам'ятати наступні правила:

1. колір;
2. фактура;
3. стиль.

Найбільш поширені способи вибору штор:

Бажано підбирати за фактурою, стилем і забарвленню корпусних та м'яких меблів. Це буде правильний і гармонійний вибір. Також необхідно передбачати оббивку меблів. Малюнок підбираємо під шпалери вашого оздоблення.

Декор шторами

Жінки особисто декорують своє житло шторами. Це найпростіший і найвигідніший варіант поліпшити будь-яке приміщення. Без допомоги фахівців, перед вами можуть виникнути нестиковочки, такі як добірка тканини для штор, фактура і колір тканини. Щоб правильно підібрати штори, потрібно враховувати особливості і недоліки кімнати.

Стиль інтер'єру

Будь-який стиль підштовхує на те, щоб вибрати конкретну текстуру і модель штор. Для класичного стилю підходять штори з огрядних і важких тканин (оксамит) яскравих кольорів. Найчастіше це прямі портьєри в поєднанні з тюлем і з ламбрекеном. Дане поєднання надає приміщенню особливий і доведений до досконалості вид.

Так само всім відомий стиль хай-тек наштовхує на використання не помітних тонів, строгих і прямих обриси. Авангард в інтер'єрі навпаки любить абсолютно різні забарвлення, лінії і обрисів. Власне, оригінальні варіанти можна знайти за посиланням https://walldeco.ua/ua/textil-shtory.

Часто господині в своїх будинках використовують сучасний стиль. Для такого стилю підходить органза, вуаль. "Сільський" стиль в інтер'єрі диктує свої правила. Штори бажано вибирати тільки з натуральних тканин з малопомітним малюнком.

Колір штор

Основна і важливе завдання - це правильно вибрати колір штор. Основні вимоги щодо вибору кольору штор:

- перше, з яскравою "основою", але не варто забувати, що даний контраст повинен повторюватися в будь-який інший тканини.
- коли в приміщенні багато фактур і забарвлень, то вибираємо легкі, прості штори.

Різновиди штор

Спальня. Колір і малюнок повинні створювати затишок, спокій в приміщенні. Вони повинні мати спокійні тони, які налаштовують на відпочинок.

Кухня. Штори купуємо яскраві, що викликають позитив і піднімають життєвий тонус організму. Дизайн їх полягає в гармонії з орнаментами і рослинними мотивами, а найголовніше - вони не повинні швидко бруднитися.

Вітальня. Вони повинні створювати затишну і приємну обстановку. У вітальні ми приймаємо гостей.

Для кабінетів. При виборі штор варто зробити упор на те, що стиль в кабінетах буде діловим, а значить, штори вибираємо строгі і представницькі. Вони відмінно підкреслять інтер'єр.

Дитяча кімната. Намагаємося вибираємо штори в теплих тонах, з героями з мультфільмів або будь-якими іншими звірятами. Штори і карнизи не повинні поєднувати в собі нічого зайвого.

Ми сподіваємося на те, що вам буде дуже корисна наша стаття при виборі штор для свого власного інтер'єру.


За матеріалами: Новини сьогодні
02-05-2017
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11268

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]