Головна » 2012 » Серпень » 31 » Шведський музичний гурт "Rednex" завітає до Сваляви

Шведський музичний гурт "Rednex" завітає до Сваляви

святкування дня міста Сваляви

Виконавчий комітет Свалявської міської ради запропонував провести святкування міста 22 вересня.

Свалява відзначає свято в честь Різдва Пресвятої Богородиці особливо. Як продовження святкування, наступного дня, у суботу, проведуть фестиваль "Свалява-Solva” у рамках святкування Дня міста.
Вже готовий попередній сценарій фестивалю "Свалява-Solva” — музика, шоу, світлові ефекти супроводжуватимуть святкування до ночі. Гала-концерт проведуть за участю зірок естради України та зарубіжжя.

Розпочнеться концертна програма виступами народного духового оркестру "Гелікон" РБК та народного хору ветеранів війни, праці та Збройних сил. Далі радуватимуть глядачів вихованці дитячих садочків міста. Концертна програма продовжиться виступами народного фольклорного гурту "Руснаки" з Мукачева, гуртів "Швалбах та Стрес Сваляви, вокального дуету Володимира Гуменчука та Наталії Мельник, братів Борисенко, новим шоу барабанщиків за участю кращого барабанщика країни Олександра Муренко та гурт "KOZAK SYSTEM".

Спеціальний гість свята – всесвітньовідомий шведський гурт "Rednex".

Концертна програма супроводжуватиметься лазерними шоу та свічковою ходою. На завершення святковий – феєрверк під супровід шоу барабанів, — повідомили в Свалявській міськраді.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
31-08-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 12629

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]