Головна » 2013 » Грудень » 21 » Силовики пустили в хід "тітушок": захоплено дім активіста Євромайдана

Силовики пустили в хід "тітушок": захоплено дім активіста Євромайдана

В Україні з 21 листопада тривають акції протесту, спровоковані відмовою уряду підписати угоду про асоціацію з Євросоюзом. 21 грудня, в суботу, Евромайдану виповнився місяць.

14:57, 21 грудня. Євромайдановці зробили в КМДА невеликий ремонт, стерши і закрасивши лайки, написані на стінах і дверях кабінетів керівництва, і вивезли сміття, що накопичилося через неможливість під'їзду комунальників. Щоб уникнути повторення актів вандалізму тепер на поверхи вище другого активістів не пускають, а сміття безкоштовно вивозить приватна компанія.

Нагадаємо, у суботу, 21 грудня до КМДА надійшла заявка на проведення суботника з 11:00 до 17:00. Однак кияни не підтримали цей посил.

Раніше опозиція попередила, що в суботу, 21 грудня, в першій половині дня влада готує масштабні провокації проти мирних мітингувальників.

Близько 20 "тітушок" захопили будинок одного з активістів Євромайдана

Невідомі молоді люди спортивної статури в суботу, 21 грудня захопили приватний будинок активіста Євромайдана Сергія Онищенка в Києві на вулиці Богатирській, 34-а (кооператив "Фронтовик"). Про це виданню "Дзеркало тижня. Україна" повідомив з місця подій один з активістів Олексій Герман.

За його словами, близько 11:30 приблизно 20 осіб увірвалися в будинок Онищенка, побили його і викинули на вулицю, залишивши в будинку дружину Онищенка і однорічну дитину.

Герман уточнив, що слідча група МВС прибула на місце події більш ніж через годину після виклику, після цього правоохоронці ще тривалий час не могли потрапити в будинок.

Після того, як міліцію впустили в приміщення, особи, що захопили, показали документи про те, що вони нібито купили будинок три роки тому. При цьому інформацію про продаж будинку сам Онищенко спростував.

За словами Германа, люди, що захопили будинок, - озброєні. Зокрема, він сам бачив у одного з нападників пістолет ПМ.

Активісти також поінформували про подію прокуратуру Оболонського району, однак реакції поки не послідувало.

За матеріалами LIGA.net, "Української правди", Радіо "Свобода".




За матеріалами: Новини сьогодні
21-12-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11177

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]