Головна » 2021 » Грудень » 4 » Сотні птахів раптово впали з неба в Іспанії

Сотні птахів раптово впали з неба в Іспанії

За повідомленнями ЗМІ, нещодавно жителі Ферроля, провінції Ла-Корунья, в автономному регіоні Галісія, Іспанія, побачили несподівану сцену, коли сотні птахів раптово впали з неба на землю.

У повідомленні зазначається, що цей дивний випадок стався біля лікарні. На дереві перед відділенням невідкладної допомоги зібралося багато птахів.

Але з невідомих причин деякі птахи почали падати з дерев, а деякі спробувавши відлетіти, у процесі, також опинилися на землі.

іспанія птах смерть шпак

За даними Департаменту дикої природи Феррол-Сіті, ці птиці належали до пурпурнокрилих шпаків, і вони гинули сотнями. Були зібрані загиблі примірники 127 птахів, а ті птахи, що були поранені і залишилися живими – виправлені на експертизу.

Наразі ймовірність пташиного грипу або ураження електричним струмом виключена. Оскільки стан ще живих пурпурнокрилих шпаків погіршується, у них слабшають крила та ноги і вони не можуть літати та стоять, що не відповідає симптомам пташиного грипу.

Крім того, на тілі загиблих птахів немає набряку, викликаного електричним струмом, а на пір'ї немає сліду опіку, що не відповідає симптомам смерті від ураження електричним струмом.

Для встановлення причини загибелі шпаків слідчі відібрали зразки мозку, серця, легенів, трахеї, нирок та кишечника для токсикологічного дослідження. Результати аналізу поки що не опубліковані.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-12-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1736

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]