Головна » 2015 » Лютий » 8 » Спортивне харчування: навіщо потрібні спеціальні добавки

Спортивне харчування: навіщо потрібні спеціальні добавки

Спортивне харчування

Піклуючись про своє здоров'я, у нас часто виникають питання з приводу користі і шкоди спортивного харчування. Природно, ми не віримо компаніям, які продають продукти цього харчування. А піти за порадою до тренера - соромимося. Тільки просимо вас не плутати стероїди і спортивне харчування. Від стероїдів ви отримуєте більш швидкий ефект - вам вдасться швидше зробити свої м'язи красивими.

У той же час, правильно тренуючись і споживаючи спортивне харчування - м'язи можна довго втримати красивими. Ми поговоримо про добавки для спортсменів, які складаються з натуральних компонентів. Вони є лише додатковим харчуванням до основного раціону.

Перший наш герой - білковий протеїн. Якщо у вас в організмі нестача білка, то про яку м'язову масу взагалі можна говорити. Щоб накачати м'язи, потрібен протеїн. Він буває сироватковий, соєвий, казеїновий. Це матеріал, з якого складаються ваші гарні м'язи.

Користь сироваткового протеїну:

  1. сприяє втраті зайвої ваги;
  2. запобігає появі ракових клітин;
  3. знизить рівень холестерину і втоми після тренувань;
  4. підвищує рівень імунної системи;
  5. багатий амінокислотами;
  6. постачальник лецитину;
  7. замінник тваринних протеїнів.

Другий герой - креатин. Якщо вам потрібна витривалість - це по його частині. Він швидко відновлює спортсменів після тренувань і перерв у них, пов'язаних з хворобами і травмами. Він містить таурин і хром.

Третій герой - L-карнітин. Цей жироспалювач особливо популярний у жінок. Він допомагає їм стати більш витривалими і також добре пропотіти на тренуванні. У ньому також міститься комплекс, схожий з вітамінами. Корисна його властивість ще й у тому, що у вас перестануть боліти м'язи після тренувань. Він також нормалізує обмін білка у вашому організмі.

Четвертий герой - глютамін. Від нього залежить робота всього організму. Так як він позитивно впливає на всі органи: нирки, серце, мозок. Він також сприяє нормалізації вашої імунної системи. Якщо у вас недостатність глютамина - ви втрачаєте м'язові тканини. Він також нормалізує кислотно-лужний баланс в організмі.

П'ятий герой - аргінін. Це амінокислота, яка допомагає з профілактикою при хвороби серця, судин і печінки. Це омолоджуючий препарат. Він запобігає від діабету. Сприяє нормалізації імунної системи. Чоловікам дуже подобається аргінін, так як він бере участь у нормалізації потенції.

Ваше завдання - чітко і ясно визначити для себе, що саме вам важливо в препараті, і якого ефекту ви хочете добитися. Вибір - завжди за вами!


За матеріалами: Новини сьогодні
08-02-2015
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11283

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]