Головна » 2023 » Квітень » 30 » Сталася пожежа на заводі у Пермі з виготовлення РСЗВ для армії росії

Сталася пожежа на заводі у Пермі з виготовлення РСЗВ для армії росії

У російському місті Перм виникла пожежа на території оборонного холдингу "Мотовіліхінські заводи", де виробляються снаряди для артилерії та реактивні системи залпового вогню.

"Після прибуття до місця було встановлено, що відбувається горіння трансформаторної будки. На гасіння пожежі залучалися сили і засоби від МНС росії в кількості 37 осіб особового складу та 10 одиниць техніки", - йдеться в повідомленні.

Уже пожежу загасили. Зазначається, що це єдиний на території рф завод із виробництва РЗВО.

Що цьому передувало

29 квітня так званий "губернатор Севастополя" Михайло Развожаєв заявив про вибух в Севастополі. За його словами, безпілотник влучив в одну з місцевих нафтобаз. На резервуарі з паливом фіксують велику пожежу.

Псевдочиновник заявив, що через пожежу ніхто не постраждав. За його підрахунками на місце подій відправили 18 пожежних розрахунків. Нафтобаза продовжує палати.

Деякі місцеві пабліки також заявляють про приліт безпілотника. Вони стверджують, що прилетів він з боку миса Фіолент. В будь-якому випадку, палива в рашистів тепер буде значно менше. З вогнем й досі не можуть остаточно впоратися.

Нагадаємо, командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський показав, як під Бахмутом горить ворожа техніка. Він похвалився чіткою роботою своїх підлеглих, які знищили бойову машину піхоти росіян.


За матеріалами: Новини сьогодні
30-04-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1304

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]