Головна » 2016 » Вересень » 27 » Стартував в Мукачеві перший чемпіонат Національної поліції з багатоборства кінологів. ВІДЕО

Стартував в Мукачеві перший чемпіонат Національної поліції з багатоборства кінологів. ВІДЕО

В Мукачеві стартував перший чемпіонат Національної поліції з багатоборства кінологів. Участь в змаганнях беруть кінологічні служби з всієї України. Всього 27 команд.

Змагатимуться учасники три дні. За цей час пройдуть кілька етапів змагань – від долання смуги перешкод і до демонстрації пошукових здібностей. Організатори кажуть – змагання – це не просто вибір кращих з кращих, але й цінний обмін досвідом.

Олександр ЛАЗАР начальник кінологічного центру Національної поліції Закарпаття

Визначити переможців і обмінятися цінним досвідом. На ці змагання прибули найкращі кінологічні команди з усіх областей. На жаль, не приїхала команда з Луганщини та Кіровограда – у них були на це певні причина.

Більшість службових собак – це вівчарки (німецькі та бельгійські), значно менше лабрадорів та ротвелерів. Фахівці кажуть – кінологи – це, як правило, чоловіки.

На змаганнях своїми навичками ділилася і кінолог Людмила із своїм чотирилапим вихованцем Алтаєм. Жінка каже, собака має вкрай спокійний характер і це йому допомагає в роботі.
Людмила БАРТЄВА кінолог

Він у мене такий сангвінік, любить дітей, він не агресивний, але якщо виникає якась загроза мені або йому, то він буде злісно захищати. При затриманнях він захистить мене в будь-якому випадку.

Змагання триватимуть три дні. Опісля, за результатом всіх змагань журі визначить найкращі команди.

 

 


За матеріалами: Новини сьогодні
27-09-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1912

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]