Головна » 2012 » Листопад » 20 » Створений вертоліт, керований силою думки. ВІДЕО

Створений вертоліт, керований силою думки. ВІДЕО

Група розробників Puzzlebox не тільки експериментує з обладнанням, яке використовує дані електроенцефалограм, але й ділиться результатами своєї роботи, в тому числі кресленнями та вихідними кодами з громадськістю. Відносно недавно був анонсований їх перший комерційний проект під назвою Puzzlebox Orbit. Розробники планують втілити його в життя за допомогою сервісу Kickstarter.

На перший погляд Orbit - це звичайний вертолетік з дистанційним управлінням. Однак їм можна керувати силою думки! Для цього в комплекті з іграшкою поставляється смартфон, мобільний ЕЕГ-гарнітура від фірми NeuroSky, а також програмне забезпечення Puzzlebox. Крім іншого для вертолетік можна задати маршрут, який буде відповідати певному «настрою». Літальний апарат повторить запрограмовані дії при отриманні записаного сигналу. Також до комплекту додається піраміда, яка є індикатором електричної активності головного мозку, а значить і «команд», що віддаються вертольоту. Кулястий каркас надає пристрою футуристичний вигляд і захищає лопаті вертольота від зіткнень.

При бажанні кожен покупець зможе модифікувати іграшку на свій смак, оскільки при продажу буде надаватися вихідний код програмного забезпечення та інша технічна документація.

За матеріалами: Новини сьогодні
20-11-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11423

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]