Головна » 2015 » Квітень » 21 » Створять Сили спеціальних операцій в Україні

Створять Сили спеціальних операцій в Україні

У Генштабі України підтримали ідею створення окремої структури Сил спеціальних операцій (ССО - ред.), підпорядкованої Міноборони України. Про це 20 квітня під час прес-конференції сказав начальник Управління спеціальних операцій Генштабу Сергій Кривонос, передає УНН.

"Я підтримую ту ідею, що Сили спецоперацій -це частина інформаційно-психологічних операцій і сили армійського спецназу, який є у складі Збройних сил", -наголосив Кривонос, підтримавши ініціативу неурядової організації Центру оборонних реформ щодо концепції створення Сил спецоперацій за американським зразком.

"Ми підтримуємо, що не варто вигадувати нову модель, а, враховуючи обмеженість часу і фінансування, брати найкраще із досвіду інших країн", -додав він.

Представник Генштабу наголосив на невідкладності створення ССО у даних умовах.

"У нас цейтнот у часі, тому потрібно якнайскоріше приступати до створення Сил спеціальних операцій і не займатися балачками, а конкретними діями", -додав Кривонос.

За його словами, робота із проведення спецоперацій наразі ведеться, але є "певне неспівпадання поглядів на кінцевий результат", тому потрібно спростити шлях створення ССО.

Раніше повідомлялося, що в Україні може з'явитися аналог "Моссаду", а українській розвідці дозволять викрадати терористів.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-04-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11059

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]