Головна » 2018 » Вересень » 19 » Сучасні методи епіляції і способи чистки обличчя

Сучасні методи епіляції і способи чистки обличчя

Догляд за собою забирає у жінок багато сил, часу і грошей. Ми намагаємося довести до ідеалу кожну частину нашого тіла, і є такі процедури, без яких ніяк не можна обійтися. Сьогодні ми поговоримо не тільки про чистку, а й про найважливішу процедуру для жінок - епіляцію. Безсумнівно, проблема зайвого волосся мучить всіх жінок, знайти свій спосіб епіляції не просто, кожен з них має свої плюси і мінуси. І ми говоримо зараз не про тимчасове позбавлення від волосся, а про більш радикальні методи.

Сучасні методи епіляції

Давайте розглянемо деякі з них:

Фотоепіляція - при цьому методі на корінь волоса впливає теплова енергія, яка його руйнує. Це найсучасніший і безболісний метод епіляції на нинішній день, для досягнення відмінного результат буде потрібно від 3 до 10 процедур. Головний мінус цього виду видалення волосся - його ціна. Записатися на фотоепіляцію ви можете на сайті dias.style, де ви дізнаєтеся також більш детально про цю послугу.

Лазерна епіляція - як ви вже напевно здогадалися, на волосся впливає лазер, який його і руйнує.

Електроепіляція - процедура здійснюється таким чином, що в волосяний фолікул вводиться тонка голка, якою проходить струм. Головний недолік процедури, це її болісність.

Чистка обличчя важлива процедура на шляху до краси

Одна з таких процедур - чистка обличчя, адже без якісного догляду за шкірою обличчя ніяк не одержати ні чудового макіяжу, ні, отже, належного зовнішнього вигляду. Чистку обличчя можна проводити як в домашніх умовах, так і в салоні, це залежить тільки від вашої платоспроможності.

Вдома ми можемо вдатися лише до механічного чищення, для цього нам знадобиться:

1. скраб для шкіри обличчя;
2. каструля з трав'яним збором з ромашки, кропиви, звіробою;
3. рушник і таймер;
4. трипроцентний перекис водню, спирт;
5. золотовмісні тонік і зволожуючий крем.

Гарненько помийте обличчя і пару хвилин розтирайте його скрабом. Після того, як ваше обличчя стане абсолютно чистим необхідно розширити пори, для цього потрібно 10-15 хвилин попарити його над каструлею, в якій вже заварили необхідні трави. І вже потім, тільки після того як ви протрете обличчя перекисом водню, а руки спиртом, можна приступати до видалення вугрів і камедонів. Якщо належним чином не очистити руки і обличчя, то можна занести інфекцію, що призведе до дуже серйозних проблем зі шкірою обличчя. Після процедури - протріть обличчя тоніком і нанесіть на обличчя. Ще добу можуть спостерігатися почервоніння, тому не плануйте на цей і наступний день зустрічі.

У салоні чистка обличчя не обмежується механічною, роблять також:

1. ультразвукову чистку;
2. хімічне чищення кислотами (пілінг);
3. апаратну чистку.

Косметолог підбере той вид чистки, який необхідний саме вашій шкірі, зазвичай такі процедури в салоні дають більш дієвий результат, ніж чистка вдома.

Кожній дівчині корисно знати про те, що пропонує сучасна косметологія, адже, володіючи необхідною інформацією, можна відкрити для себе свій власний секрет краси!


За матеріалами: Новини сьогодні
19-09-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1655

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]