Головна » 2017 » Вересень » 12 » Сучасні стилі для вітальні та підбір меблів для кожного з них

Сучасні стилі для вітальні та підбір меблів для кожного з них

Варіантів оформлення вітальні може бути безліч. В першу чергу вітальня повинна бути комфортною і зручною, для цього необхідно продумати всі деталі інтер'єру. Вона не повинна бути агресивною і яскравою, нехай всі елементи будуть гармонійно виглядати один з одним. Важливу роль при створенні певного стилю вітальні грає підібрана зі смаком меблі.

Існує кілька цікавих напрямків в яких можна оформити вітальню:

Фьюжн

Це непростий стиль, в якому використовуються такі матеріали як шкіра і дерево в поєднанні з пластиком або природним каменем. Найкраще якщо для цього стилю будуть обрані яскраві кольори, що контрастують один з одним. Меблі повинні бути з різних матеріалів.

Лофт

У стилі поєднуються старовинні і сучасні елементи, наприклад найсучасніша техніка і старовинні предмети інтер'єру. З меблів вітаються крісла-качалки, гамаки, скрині та меблі на коліщатках. Диван для вітальні найкраще підібрати шкіряний диван коричневого або темно-червоного кольору. В такий стиль ідеально впишуться металеві шафи. До речі, вибрати їх собі, якщо зупинитеся на оформленні вітальні в цьому стилі, ви зможете на сайті компанії UHL-MASH, який в Інтернеті знаходиться за адресою uhl-mash.ua.

Хай тек

Для цього стилю підійдуть однотонні білі або сірі меблі зі шкірозамінника або текстилю, шафа-купе і великий телевізор. Стільці можуть бути виконані з напівпрозорого пластику, прекрасно впишеться диван-трансформер разом з журнальним столиком.

Арт Деко

Для даного стилю необхідно вибрати оригінальні та дорогі меблі. Тут переплітаються дорогі і вишукані матеріали: шкіра, дорогі породи дерева, позолота і срібло. Може бути використана африканська тематика або автомобільна.

Екостиль

У пріоритеті екологічно чисті натуральні матеріали. Меблі можуть бути зроблені з дерева, а також плетена. Простота і легкість проглядаються в кожному елементі цього стилю. Ніяких хімічних обробок і фарбувань елементів інтер'єру.

Мінімалізм

Будуть доречні стелажі і полиці. Колір м'яких меблів може бути чорним білим або сірим. Добре будуть виглядати меблі зі скляними фасадами.

Техно

Являє собою стиль в якому застосовуються такі матеріали як: метал, скло і пластик. Повинні бути присутніми: невисока м'які меблі, сидіння з синтетичними чохлами, скляний стіл на коліщатках. Стільці зроблені з металу. Також можна використати металеві шафи від UHL-MASH.

Модерн

У модерні застосовується меблі зроблені з дерева, скла і металу. Меблева оббивка може бути з абстрактним малюнком. Використовуються журнальний столик, крісла і диванні пуфики. Обов'язковим предметом інтер'єру є софа на ніжках, які переходять в підлокітники.

Різноманітність сучасних стилів допоможе вибрати і створити вітальню в якій буде завжди затишна і комфортна атмосфера.


За матеріалами: Новини сьогодні
12-09-2017
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1756

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]