Головна » 2016 » Вересень » 29 » Судитимуть посадовців, які за хабар обіцяли виготовити військові квитки, на Закарпатті

Судитимуть посадовців, які за хабар обіцяли виготовити військові квитки, на Закарпатті

Судитимуть водія та заступника військового комісара Мукачівського військового комісаріату, які за хабар обіцяли закарпатцям виготовити військові квитки.

Слідчим відділом прокуратури Закарпатської області завершено досудове розслідування кримінального провадження стосовно водія Мукачівського об’єднаного міського військового комісаріату, якого у липні було затримано при одержанні 15 тис грн неправомірної вигоди.

Саме під час одержання останньої частини неправомірної вигоди у сумі 3,5 тисяч гривень,  біля одного з кафе міста його і затримали правоохоронці.

Встановлено, що за вказану суму хабара службовець обіцяв сприяння, з використанням свого службового становища, у видачі військового квитка двом закарпатцям, включити їх до списку учасників АТО та в подальшому видати посвідчення учасників бойових дій.

Встановлено, що гроші водій комісаріату мав віддати заступнику військового комісаріату, який мав більше повноважень і обіцяв вплинути на вирішення питання.

Враховуючи викладене, водій та заступник начальника об’єднаного міського Мукачівського військового комісаріату обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 369-2 КК України, кваліфікуючими ознаками якого є підбурення до одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання  функцій держави, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.


За матеріалами: Новини сьогодні
29-09-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1902

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]