Головна » 2014 » Травень » 29 » Терористи підтвердили загибель 33 російських найманців під Донецьком

Терористи підтвердили загибель 33 російських найманців під Донецьком

Під час антитерористичної операції в аеропорту Донецька, захопленому бойовиками, було убито 33 найманців з Росії.

Про це заявив одному з інформаційних рупорів Кремля "РИА Новости" лідер терористичної організації "Донецька народна республіка" Олександр Бородай .

"Серед добровольців, убитих під час бою за аеропорт Донецька 26 травня, 33 вихідці з Росії, усіх загиблих упізнано", - йдеться в повідомленні кремлівського агентства, яке чомусь називає озброєних терористів "добровольцями".

Повідомляється, що 29 травня "груз-200" піде родичам в Росію.

Згідно з даними бойовиків, тіла приблизно 15 убитих залишаються біля аеропорту. Крім того, в морзі перебувають тіла півтора десятка бойовиків з числа місцевого криміналітету.

Нагадаємо, активна фаза АТО на Донбасі триває. 26 травня терористи спробували захопити аеропорт "Донецьк", але були вибиті з нього силовиками. За попередньою інформацією, щонайменше 100 терористів було знищено.

Координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук раніше заявляв, що численні групи найманців, які сьогодні працюють на сході України, формуються, в першу чергу, на Кавказі.

Один з лідерів терористів Сергій Здрилюк, відоміший під псевдонімом "Абвер", підтверджував прибуття чеченських бойовиків на Донбас для допомоги "ДНР".


 


За матеріалами: Новини сьогодні
29-05-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11156

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]