Головна » 2020 » Вересень » 17 » Тест-драйв нового пристрою glo™ hyper

Тест-драйв нового пристрою glo™ hyper

Тест-драйв нового пристрою glo™ hyper

На правах реклами.

Дана продукція призначена для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

Пристрій glo™ hyper https://myglo.com.ua/ru/pages/glo-hyper не підпалює тютюн, а нагріває його при температурі від 245°C до 280°C, залежно від режиму роботи — Standard або Boost. Для цього використовується унікальна технологія індукційного нагрівання. Однак для правильної роботи девайсу необхідно використовувати спеціальні стіки у новому форматі. У порівнянні з поколінням стіків для попередніх моделей glo, у них на 15% збільшений діаметр, на 30% більше тютюну, та й насиченість смаку вища.

Пристрій або стартовий набір, що включає стіки, можна замовити на сайті бренду. У стартовий набір входять 10 пачок стіків, девайс і додаткові аксесуари, необхідні для зарядки й очищення glo™ hyper від забруднень.

Однак перед повноцінною покупкою ви можете просто випробувати пристрій, щоб зрозуміти, чи підходить він вам, а також підібрати для себе смаки стіків. Ця послуга називається "Тест-драйв", замовити її також можна на сайті бренду— myglo.com.ua.

Тест-драйв нового пристрою glo™ hyper

Як замовити тест-драйв glo™ hyper

Відвідавши сайт бренду, вам слід перейти на сторінку з оформленням тест-драйву. Вкажіть своє ім'я та прізвище, а також контактний телефон. Виберіть пристрій, який вас зацікавив, натиснувши на його назву у нижній частині онлайн-форми.

Після цього експерт доставить девайс для тест-драйву і ви зможете користуватися ним протягом трьох днів без обмежень. Якщо вам сподобається, ви зможете повернути glo™ і замовити свій власний пристрій або стартовий набір glo™.

У чому переваги тест-драйву

Головний плюс оформлення послуги "Тест-драйв" відображається у назві: ви зможете абсолютно безкоштовно випробувати glo™ hyper до того, як придбати девайс для довгострокового користування.

Під час використання glo™ hyper або pro ви також відчуєте переваги безпосередньо самого пристрою:

  1. менш виражений тютюновий запах**;
  2. не відбувається утворення попелу та диму***;
  3. у процесі роботи девайсу виділяється тільки насичений нікотином аерозоль, в якому на 90% менше токсинів****;
  4. для стіків використовується тільки добірний і високоякісний тютюн.

Повністю зарядженого glo™ hyper вистачає до 20 сесій*****. При цьому обов'язково потрібно використовувати нові стіки, адже стіки у форматі нано призначені для інших девайсів лінійки.

Під час надання вам пристрою, glo-експерт відповість на будь-які ваші питання. Фахівець також надасть вам професійну консультацію і кваліфіковану допомогу, якщо це буде потрібно у процесі використання девайсу.


 
* Тютюновмісні вироби для нагрівання не є повністю безпечними і викликають звикання.
** У порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.
*** Не сигаретний дим, а аерозоль від нагрітого тютюну. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.
****  Порівняння диму від спалюваного тютюну в стандартній сигареті формату 3R4F (приблизно 9 мг смол) і аерозолю від нагрітого тютюну в пристрої glo ™. Порівнюється 9 типів шкідливих речовин, вживання яких Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує скоротити. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.
***** При використанні в режимі Boost. За умови повністю зарядженого акумулятора і може відрізнятися в залежності від поведінки споживача.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-09-2020
nowyny.com/
Додав: gucul
Коментарі: 0
Переглядів: 1477

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]