Головна » 2013 » Листопад » 17 » "Триколірні" у нокдауні. Україна - Франція - 2:0. ВІДЕО

"Триколірні" у нокдауні. Україна - Франція - 2:0. ВІДЕО

У першому матчі раунду плей-офф відбору до чемпіонату світу збірна України впевнено обіграла збірну Франції.

Тепер підопічні Миїхайла Фоменка можуть спокійно вирушати на матч-відповідь у Париж.

У Києві глядачі стали свідками суперматчу. У цьому поєдинку було все: емоції, неймовірна напруга, красиві моменти та голи. Збірна України добре підготувалася до цієї зустрічі, а головне правильно налаштувалася, відтак підсумковий результат цілком закономірний та справедливий.

З перших хвилин команди намагалися заволодіти ініціативою та не поспішали атакувати великими силами. У першій половині зустрічі французи діяли більш небезпечно та були ближчими до того аби відкрити рахунок у матчі. Але до взяття воріт справа так і не дійшла. Зазначимо, що в одному із епізодів суддя мав підстави призначити пенальті у ворота національної команди України, але чи то не побачив порушення, чи пожалів підопічних Фоменка, адже одинадцятиметрового французи так і не побачили.

Після перерви суперники почали демонструвати більш відкритий футбол та стали активнішими у діях попереду. На 60 хвилині "жовто-сині” провели красиву комбінацію, а Роман Зозуля підступним ударом переправив м'яч у сітку. "Триколірні” відразу ж кинули в атаку більші сили, натомість наші хлопці зосередилися на контратаках. Під час однієї із таких атак Зозуля заробив пенальті, який успішно реалізував Ярмоленко. 2:0, і на "Олімпійському” запанувала ейфорія. Команда побігла забивати третій гол, і була близькою до цього, але Безус не зумів віддати хороший пас під час атаки три в один, відтак шанс було втрачено.

Кінцівка матчу також видалася на славу. Суддя, аби заспокоїти гравців, був змушений двічі показати червону картку, тому гру команди завершували вдесятьох. У підсумку вольова перемога України 2:0. Тепер залишається провести не менш успішний матч у Франції, після якого можна буде перевести подих та готуватися до Бразилії.

Склади команд:

Україна: 12.П 'ятов, 3.Хачеріді, 5.Кучер, 6.Степаненко, 7.Ярмоленко, 8.Зозуля, 10.Коноплянка, 13.Шевчук, 14.Ротань (К), 17.Федецький, 21.Едмар.

Запасні: 1.Коваль, 21.Худжамов, 2.Дедечко, 4.Тимощук 9.Гусєв, 11.Селезньов, 15.Безус, 16.Мандзюк, 18.Морозюк, 19.Сидорчук, 20.Ракицький, 22.Девіч.

Франція: 1.Льоріс (К), 2.Дебуші, 3.Евра, 7.Рібері, 9.Жіру, 11.Насрі, 14.Матюді, 19.Погба, 20.Ремі, 21.Косельні, 22.Абідаль.

Запасні: 16.Манданда, 23.Ландро, 4.Мавуба, 5.Сахо, 6.Кабай, 8.Вальбуена, 10.Бензема, 12.Кліші, 13.Греньє, 15.Санья, 18.Сіссоко.

Україна - Франція - 2:0

Голи: Зозуля 60, Ярмоленко 83 (п)


За матеріалами: Новини сьогодні
17-11-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11285

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]