Головна » 2012 » Вересень » 5 » Троє грузинів "рвалися" у Європу!

Троє грузинів "рвалися" у Європу!

Минулої доби прикордонники поста «Оноківці» відділу «Ужгород» Чопського прикордонного загону припинили незаконний вояж чергового тріо «шукачів європейського щастя». Тут про «невідомих осіб з рюкзаками» прикордонників повідомили законослухняні місцеві жителі.

В результаті якісно спланованих та проведених заходів з пошуку правопорушників, за 450 метрів від лінії державного рубежу зі Словацькою Республікою, під час подолання загороджувального паркану було затримано трьох чоловіків. Громадяни Грузії, яких зупинив грізний вигляд службового собаки, на відміну від своїх нещодавніх «попередників», утримались від втечі та опору прикордонникам. Для здійснення «операції» прикордонникам вищевказаного підрозділу знадобилось усього 15 хвилин.
Як буває в більшості випадків затримання незаконних мігрантів на українсько-словацькій ділянці кордону, грузини не мали при собі жодних документів, що могли б посвідчити їхні особи, а пунктом призначення для них мала стати одна з країн Євросоюзу.
В результаті затримання троє правопорушників були доставлені до підрозділу для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю всіх затриманих визначить суд.

За матеріалами: Новини сьогодні
05-09-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11908

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]