Головна » 2017 » Грудень » 2 » Троє росіян упродовж тижня попросили притулку в Україні через переслідування в РФ

Троє росіян упродовж тижня попросили притулку в Україні через переслідування в РФ

За останній тиждень троє росіян попросили політичного притулку в Україні через переслідування російських правоохоронців. Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби (ДПСУ).

«Тільки протягом минулого тижня на державному кордоні троє громадян Росії 45-ти, 38-ми та 27-ми років, яких переслідують у Російській Федерації, попросили статус біженців у працівників Державної прикордонної служби України», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що один із росіян попросив притулку на пункті пропуску «Київ-Пасажирський» у суботу. Він заявив прикордонникам, що хоче, щоб його визнали біженцем, оскільки піддається переслідуванню в РФ. Він брав участь у мітингах проти корупції та за російську опозицію.

У цьому ж пункті пропуску в середу попросив статусу біженця ще один громадянин Росії.

«Росіянин розповів, що змушений тікати та просити притулку в Україні у зв’язку з його переслідуванням правоохоронними органами Росії за участь в акціях проти російської влади», – зазначають у ДПСУ.

Ще один росіянин попросив притулку в одному з пунктів пропуску на Чернігівщині у вівторок. Він також зазначив, що зазнає переслідувань з боку російських правоохоронних органів.


За матеріалами: Новини сьогодні
02-12-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1695

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]