Головна » 2023 » Липень » 26 » Туристичні намети: призначення, типи, як вибрати відповідний та надійний намет

Туристичні намети: призначення, типи, як вибрати відповідний та надійний намет

Туристичні намети є незамінним спорядженням для всіх, хто цінує активний відпочинок на природі та туризмі. Вони забезпечують захист від негоди, комфорт та усамітнення далеко від міської суєти. Ціни на туристичні намети в Україні різні та складаються вони з багатьох складових, де основними є:

  • - тип намету;

  • - властивості та особливості;

  • - функціональність;

  • - якість матеріалів;

  • - якість виготовлення;

  • - бренд виробника.

Недорогі та якісні намети для активного відпочинку та туризму в Україні можна придбати в онлайн-магазині Terra Incognita.

Типи та призначення туристичних наметів

Туристичні намети різняться за своїм призначенням, вибір конкретної моделі залежить від мети та характеру подій, що плануються.

Основні типи туристичних наметів

  1. Тунельні намети — більші, вони надають більше місця і відрізняються гарною аеродинамікою, ідеальні для тривалих походів.

  2. Зимові намети — характеризуються підвищеною теплоізоляцією, вони добре справляються з морозами й снігопадами.

  3. Літні намети — добре вентильовані за рахунок сітчастих стін, вони рекомендуються для використання в спеку року для відпочинку та подорожей до лісистої місцевості, недалеко від водойм.

  4. Купольні намети — такі моделі мають просту та легку конструкцію, вони зручні для перенесення, добре вентилюються у спеку, розраховані на 1-3 особи.

  5. Геодезичні намети — ці вироби мають підвищену міцність і стійкість, підходять для гірських районів.

Якісні, міцні та функціональні намети для всіх видів туризму та активного відпочинку пропонує інтернет-магазин Terra Incognita.

Туристичні намети в Terra Incognita

Ми пропонуємо намети різної конструкції та місткості, виконані в різних колірних рішеннях, призначені для різних цілей. Ми маємо моделі на будь-який бюджет.

  1. Туристичні намети — це надійні притулки для подорожей та активного відпочинку на природі, в асортименті є різні їх типи та розміри.

  2. Кемпінгові намети — забезпечують базові зручності, призначені для комфортного розміщення на наметових майданчиках та кемпінгових стоянках.

  3. Намети для альпінізму — міцні та стійкі до екстремальних погодних умов, призначені для високогірних походів.

  4. Бівачний мішок-намет — виріб є симбіозом спального мішка і намету, легкі і компактні вони ідеальні для короткочасних ночівель.

  5. Намети-гамаки є інноваційними рішеннями, зручними для подорожей у тропічних лісах, поєднують у собі намет і гамак для ночівлі над рівнем землі.

  6. Намети для велотуризму — це легкі та компактні вироби, розроблені спеціально для велопоходів та мобільних подорожей.

  7. Намети та тенти — це великі навіси, що захищають від сонця та дощу, які використовуються для відпочинку на пляжі або в таборі.

  8. Аксесуари — це різні предмети та додаткове обладнання для зручності та безпеки в наметі (килимки, кілочки, ліхтарі, додаткове дно, дуги, кріплення тощо).

Як вибрати відповідний туристичний намет

При виборі намету необхідно враховувати велику кількість факторів.

  1. Місткість — одно-/двомісний намет підходить для поодиноких мандрівників або пари, відповідно, також є багатомісні намети для сім'ї або великої компанії.

  2. Міцність і якість матеріалів — купуйте намет, виготовлений із міцних матеріалів, стійкий до зовнішніх впливів.

  3. Вага туристичного намету важлива — легкі моделі завжди кращі, але враховуйте вагу намету для довгих походів та поїздки у громадському транспорті.

  4. Наявність вентиляційних отворів та сітчастих стін особливо важлива у спеку або для наметів, розрахованих на кілька осіб – наявності вентиляційних отворів та сітчастих стін.

  5. Зручність та функціональність — ці властивості обумовлені наявністю вікон для освітлення та вентиляції, москітних сіток та додаткових кишень для організації та зберігання речей.

  6. Водонепроникність — для вологих місць, стоянки біля водойми або в осінній період вибирайте намет з гарним рівнем водостійкості та наявністю захисного козирка над входом для захисту від дощу.

  7. Складання та встановлення — вибирайте модель намету з простим та швидким встановленням для економії часу та зусиль при розбиранні/складання табору.

Якщо ви знаходитесь в Україні, з доставкою купити намет для туризму у Києві чи іншому місті пропонує інтернет-магазин Terra Incognita. У нас ви знайдете широкий вибір туристичних наметів та допомогу наших менеджерів у виборі конкретної моделі, щоб ви могли подорожувати із задоволенням та насолоджуватися чудовими моментами в оточенні природи!


За матеріалами: Новини сьогодні
26-07-2023
nowyny.com/
Додав: gucul
Коментарі: 0
Переглядів: 1769

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]