Головна » 2015 » Квітень » 26 » У Британії найбагатшим став 57-річний емігрант з України

У Британії найбагатшим став 57-річний емігрант з України

Британська газета Sunday Times оприлюднила перелік найбагатших людей у Великій Британії, який цього року очолив Леонард Блаватнік – американський підприємець, емігрант із України.

Про це повідомляє "Радіо "Сводбода".

За даними газети, у 2015 році його маєтки оцінюють у 13 млрд 170 млн британських фунтів стерлінгів – а це близько $20 млрд. Минулого року підприємець був четвертим у цьому списку, пише видання.

57-річний Блаватнік інвестує в деякі галузі промисловості, засоби інформації й музику, а також бере участь у доброчинній діяльності.

За інформацією видання, на другому місці списку найбагатших у Великій Британії вихідці з Індії - брати Срі і Ґопі Гіндуджа - промисловці і фінансисти. У 2014 році саме вони очолювали перелік.

Видання також інформує, що Британію "заполонюють" нові гроші прибульців, і самі британці в переліку найбагатших у країні опускаються на нижчі місця.

Зокрема, королева Єлизавета Друга за минулий рік "розбагатіла" на 10 млн, і її маєток нині оцінюють у 340 млн фунтів, що становить близько $516 млн). Але, незважаючи на це, вона вперше взагалі не потрапила до списку 300 найбагатших у Великій Британії.


За матеріалами: Новини сьогодні
26-04-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11041

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]