Головна » 2013 » Червень » 26 » У галереї «Ілько» триває захист дипломних робіт студентів-художників

У галереї «Ілько» триває захист дипломних робіт студентів-художників

В ужгородській «Галереї Ілько» триває захист дипломних робіт студентів Закарпатського художнього інституту та Коледжу мистецтв ім. А.Ерделі.

 Всього 89 робіт цього дня представлені у галереї – це роботи студентів, котрі претендують на дипломи бакалаврів та спеціалістів за напрямками: дизайн, живопис, художня обробка металу, дерева та кераміка. Оцінює роботи комісія на чолі з Президентом Національної академії мистецтв України Андрієм Чебикіним, - повідомляє прес-центр ОДА.

Деякі проекти виконані на замовлення органів місцевого самоврядування: «Буває таке, що сільради просять виготовити проект реконструкції занедбаної території, садочків інших об’єктів. Такі дипломні роботи ви можете побачити і сьогодні», - розповіла проректор з навчально-методичної роботи ЗХІ Марина Кияк.

Оглянув роботи випускників і керівник краю Олександр Ледида. «Сьогодні ми маємо нагоду побачити роботи випускників – дизайнерів, художників. Попит на таких спеціалістів сьогодні великий, особливо у приватній сфері. Зі свого боку, ми сприяємо тому, щоб кваліфіковані спеціалісти мали можливість влаштуватися на перше робоче місце, яке  є багато у чому визначальним у подальшому кар’єрному рості молодих закарпатців. Особливі умови для працевлаштування молоді доручив створити у кожному регіоні Президент України – зараз ми працюємо над реалізацією новацій закону «Про зайнятість населення».



За матеріалами: Новини сьогодні
26-06-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11410

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]