Головна » 2013 » Червень » 4 » У Карпатах журналісти знайшли «таємне містечко» Газпрому

У Карпатах журналісти знайшли «таємне містечко» Газпрому

«Газпром» побудував в українських Карпатах таємне котеджне містечко для відпочинку своїх співробітників і членів їх сімей.

Журналісти програми «Гроші»  знайшли територію в українських горах, де українців відразу ж просять йти подалі від таємного об'єкта «Газпрому».

Серед лісу на горі - поляна. Навколо галявини - високий паркан. За парканом - охоронці. На появу незнайомців реагують миттєво. Однак не зізнаються, що охороняють власність російської компанії.

Журналісти «Грошей» знайшли забудовника, який розповів про те, як з ним нечесно поступив замовник з Росії. «Півтора-два мільйони не доплатили. На той час по курсі долара 5 гривень. Це було сплановано, як ми тепер зрозуміли, роботу зробили, а розраховуватися ніхто і не збирався навіть», - каже забудовник.

Як стверджують журналісти ТСН, котеджі в Карпатах будувалися для колишнього глави «Газпрому» Віктора Черномирдіна, який до того, як став прем'єр-міністром Росії, очолював «Газпром», члена правління компанії Богдана Будзуляка.

Охоронець особисто вивів журналістів за територію і демонстративно закрив шлагбаум. Свої таємниці «Газпром» надійно охороняє.



За матеріалами: Новини сьогодні
04-06-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11177

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]