Головна » 2016 » Січень » 13 » У лідери списку найголовніших корупціонерів планети вийшов Янукович

У лідери списку найголовніших корупціонерів планети вийшов Янукович

  Якщо екс-президент України втримає першість до 10 лютого, то розслідуванням його дій займуться спеціалісти Transparency International.

За два місяці голосування за найбільш кричущий випадок корупції на планеті, організованого ініціативою Unmask the Corrupt, Віктор Янукович вийшов у лідери голосування серед 15 претендентів. Про це повідомили у релізі Transparency International.

Зокрема, Янукович наразі отримав 11493 голоси і випереджає найближчих переслідувачів: бразильського національного нафтового гіганта компанію «Petrobras» (11181 голос) та сенатора з Домінікани Фелікса Баутісту (9584 голоси).

У релізі йдкться, що в разі утримання Януковичем першої або другої позиції до дня завершення голосування 10 лютого, його справами займуться міжнародні розслідувачі.

«Його корупційні зловживання розслідуватимуть кращі детективи планети завдяки світовій мережі Transparency International», – йдеться у тексті.

Обрати найбільшого корупціонера можна на сайті за посиланням.

Як повідомлялося, Янукович увійшов до короткого списку з 15 «номінантів», посівши третю позицію нижче Petrobras та Баутісти.

 

 


За матеріалами: Новини сьогодні
13-01-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1968

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]