Головна » 2017 » Лютий » 4 » У Луганську під час вибуху автівки загинув один з місцевих ватажків. ВІДЕО

У Луганську під час вибуху автівки загинув один з місцевих ватажків. ВІДЕО

В суботу вранці, 4 лютого, в Луганську вибухнув позашляховик Toyota. Про це з посиланням на структури бойовиків повідомляє РИА "Новости".

"Близько 8 ранку пролунав вибух на одній з вулиць в районі центру міста. Очевидці повідомили, що підірваний позашляховик марки Toyota", - повідомив співрозмовник агентства.

В результаті вибуху загинув "начальник управління Народної міліції" терористичної організації "ЛНР" Олег Анащенко. Про це повідомляє ресурс бойовиків "Луганський інформаційний центр" з посиланням на "прес-службу Народної міліції".

Там назвали вибух терактом.

"Рухаючись у своєму автомобілі по вулиці Червонопрапорна 2-а, поруч з будинком № 22, внаслідок підриву автомобіля марки Тойота загинув перший заступник командира корпусу Народної міліції ЛНР полковник Олег Володимирович Анащенко. Встановлено, що підрив був проведений з боку водія. Вид і характер вибухового пристрій встановлюються", - повідомили у відомстві сепаратистів.

"Оборонне відомство" терористичної організації "ЛНР" вважає, що підрив автомобіля в Луганську, був здійснений співробітниками українських спецслужб. Про це ресурсу бойовиків "Луганський інформаційний центр" заявив "офіційний представник Народної міліції" Андрій Марочко.

"Імовірно, теракт здійснений українськими спецслужбами з метою дестабілізації обстановки в Республіці", - сказав він.

"Замовників і виконавців цього жахливого терористичного акту ми обов'язково знайдемо, і вони понесуть заслужене покарання", - запевнив Марочко.

Нагадаємо, з вересня 2016 року по сьогодні по Луганську прокотилася серія "арештів" та дивних смертей і зникнень. Так, раніше, 27 січня в Москві помер колишній ватажок терористичної організації "ЛНР" Валерій Болотов. Бойовики повідомили, що смерть настала від серцевого нападу. Однак, його вдова вважає, що його отруїли.

6 серпня, ватакож "ЛНРівців" Ігор Плотницький пережив замах. Його особисте авто підірвали невідомі.

І ось, 19 вересня 2016 року, у Москві на Рубльовці було застрелено засновника проросійської сепаратистської організації "Оплот" Євгена Жиліна, організації, в складі якої починав свою незаконну діяльність "ДНРівця" Олександр Захарченко. А 18 вересня стало відомо про смертельне "отруєнні грибами", що трапилося з батьками Плотницького у Воронежі. Також Плотницький оголосив у розшук свого колишнього соратника Олексія Карякіна, який раніше очолював так званий "парламент "ЛНР".

Згодом, 21 вересня 2016 року, Плотницький заявив про запобігання "чергової спроби перевороту", слідом за якою, сказав він, в Луганськ і околиці нібито "повинна була зайти українська армія". "Колега" Плотницького Захарченко тоді прокоментував, що у них "теж щось приблизне готувалося". Ба більше, Захарченко підтвердив, що відправляв на допомогу Плотницькому у зв'язку з "переворотом" незаконне збройне формування "Спарта" на чолі з одіозним Моторолою, якого пізніше - 16 жовтня 2016 року - підірвали в ліфті в Донецьку.

Пізніше у вересні 2016 року "мер" Красного Луча (Луганщина) Юрій Кондратенко закликав "підтримати керівництво народної міліції в боротьбі з казнокрадом Плотницьким". А перед цим батальйон бойовиків "Призрак им. А.Б. Мозгового" заявляв про зачистку з боку ватажка ОРЛО Плотницького.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-02-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1922

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]