Головна » 2014 » Січень » 21 » У Львові відбудеться два автопробіги із закликами їхати на Київ . ВІДЕО

У Львові відбудеться два автопробіги із закликами їхати на Київ . ВІДЕО

21 січня у Львові пройде два автопробіги із закликами до львів’ян вирушати до Києва. Про це ZAXID.NET повідомив представник організація водіїв «Рабів до раю не пускають» Іван Спринський.
Автопробіги заплановані на 12:00 та 20:00. Водії зберуться біля пам’ятника Королю Данилу і проїдуть усіма районами міста із гаслом «Загальна мобілізація. Всі на Київ». Охочих закликають долучитися до цього заходу.

«Акція аполітична. Представників політичних партій просимо не приходити, політичну символіку не брати. Приїдьте за себе!» – зазначає Іван Спринський. Зголошуватись до участі можна за номером 093 439 90 63.

Вчора ввечері у Львові уже відбувся автопробіг з закликом вирушати до столиці. 14 автомобілів з певними інтервалом у русі проїхали вул. Личаківською, Пасічною, а також Сиховом, вул. Науковою, Левандівкою, Городоцькою, проспектом Чорновола і повернулись до центру.

Сьогодні заплановано проїхати вулицями Зеленою, Пасічною і продовжити пробіг за вчорашнім маршрутом.

Крім того, всі хто хоче допомогти Майдану, може приносити індивідуальні засоби захисту та медикаменти в офісний центр на вул. Водогінну, 2 (деталі з’ясовувати в охорони або за номером 093 947 6007).



За матеріалами: Новини сьогодні
21-01-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11238

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]