Головна » 2020 » Травень » 29 » Ніхто не скасовуватиме санкції проти РФ - МЗС

Ніхто не скасовуватиме санкції проти РФ - МЗС

мзс, скасування, санкція, росія

Причин для скасування або послаблення санкцій проти Росії немає. Представник міністра закордонних справ України з питань санкційної політики Олексій Макеєв пояснив, чому.

За словами Макеєва, європейські та північноамериканські партнери не планують скасовувати санкції проти Росії. Мовляв, вони розуміють, що Росія не виконала своїх обіцянок після окупації Криму й Донбасу. За його словами такі настрої підтвердила федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель та інші міжнародні партнери.

Спецпредставник пояснив, що послаблення санкцій проти РФ можливе лише тоді, коли вона припинить діяльність, яка і стала причиною введення санкцій. Він також заявив, що санкції будуть вводитись проти осіб, пов'язаних із системними порушеннями прав людини, особливо на окупованих територіях: в окупованому Криму й на окупованому Росією Донбасі.

Нагадаємо, нардеп Олександр Мережко заявив, що в України може бути право вийти з Мінського процесу, якщо довести, що Росія недобросовісно виконує свою частину домовленостей. При цьому, санкції проти РФ повинні зберегтися.


За матеріалами: Новини сьогодні
29-05-2020
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1398

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]