Головна » 2018 » Листопад » 19 » У Раді ЄС готові запровадити санкції через "вибори" в ОРДЛО - Порошенко

У Раді ЄС готові запровадити санкції через "вибори" в ОРДЛО - Порошенко

Порошенко: У Раді ЄС готові запровадити санкції через "вибори" в ОРДЛО

В Раді ЄС засудили проведення "виборів" на непідконтрольних Україні територіях Донбасу

У Раді ЄС готові запровадити додаткові санкції за проведення "виборів" в ОРДЛО. Про це на своїй сторінці в Twitter написав президент України Петро Порошенко.

Twitter Петра Порошенка

Нагадаємо, в окремих районах Донецької та Луганської областей на сході України 11 листопада відбулися так звані "вибори" "народних рад (парламентів) та "голів" територій. Протягом дня російські ЗМІ кілька разів повідомляли, що вибори проходять "спокійно" і "без порушень".

За результатами підрахунку 100% бюлетенів у самопроголошених республіках повідомили про обрання Пасічника у Луганській області з результатом 68,3% і Пушиліна в Донецькій області 60,85% голосами "виборців".

Відзначимо, вибори "голів" і "народних рад" в непідконтрольних уряду України районах Донецької та Луганської областей проходять вже вдруге - вперше вони відбулися в листопаді 2014 року.

Як і тоді, Україна та її союзники їх не визнають, президент Петро Порошенко називав вибори в ЛДНР "фейковими" і закликав населення не брати в них участі. В ЄС засудили вибори в ОРДЛО і закликали Росію вплинути на сепаратистів. У Держдепі США також засудили "вибори" в ОРДЛО і пообіцяли нові санкції проти РФ.


За матеріалами: Новини сьогодні
19-11-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1594

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]