Головна » 2023 » Серпень » 1 » У Зеленського зробили заяву про удар по вежі "москва-Сіті" - "більше розвалу, більше війни"

У Зеленського зробили заяву про удар по вежі "москва-Сіті" - "більше розвалу, більше війни"

У майбутньому росію очікує більше атак невстановлених дронів, більше розвалу та більше громадянських конфліктів, переконаний Михайло Подоляк.

Нічний приліт дронів до москви і Підмосков'я свідчить, що російська столиця прискорено звикає до війни, яка перейде на російську територію, вважає радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк.

 "москва прискорено звикає до повноцінної війни, яка скоро остаточно перейде на територію "авторів війни", щоб зібрати з них усі борги… Все, що далі відбуватиметься в росії, – об'єктивний історичний процес. Більше невстановлених дронів, більше розвалу, більше громадянських конфліктів, більше війни…", - наголосив Подоляк.

Удар по вежі "москва-Сіті" 1 серпня - деталі

Як повідомляли ЗМІ, у ніч на вівторок, 1 серпня, москву атакували дрони. Мер москви сергій собянін заявив, що кілька безпілотників при спробі прольоту в москву збила російська протиповітряна оборона. За його словами, один БПЛА влучив у вежу "москви-Сіті", пошкоджено фасад на рівні 17-го поверху. Водночас, стало відомо, що в Підмосков'ї російська ППО збила один безпілотник.

У ніч на вівторок, 1 серпня, російську столицю знову атакували безпілотні літальні апарати.

Про це повідомляють російські Telegram-канали. У мережі публікують відео, на яких можна почути гучні вибухи, як стверджується, в Одинцовському районі московської області. Також з'явилися знімки пошкодженої вежі "москва Сіті".

Оновлено о 04:10: У Міноборони рф заявили, що українські БПЛА намагалися атакувати об'єкти у москві. "Двоє знищено над Підмосков'ям, ще один придушений, впав на території москви-Сіті", - йдеться в заяві.

Оновлено о 04:35: Дрон атакував ту ж вежу "москва-Сіті", що й минулого разу. На 21 поверсі вежі IQ-Кварталу знаходиться Міністерство економічного розвитку рф, пише Telegram-канал Astra.

Перед цим, в ніч проти 30 липня росіяни заявили про звуки вибухів у москві. Тоді у мережі з'явилися фотографії та відео ушкоджень офісної вежі "москва-Сіті". Відомо, що там знаходяться три російські міністерства: цифрового розвитку, мінекономрозвитку та мінпромторг.


За матеріалами: Новини сьогодні
01-08-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1435

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]