Головна » 2015 » Травень » 19 » Угоду про співпрацю з ООН підписала влада Хуста

Угоду про співпрацю з ООН підписала влада Хуста

Між Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй та Хустською міською радою, яка передбачає підтримку реалізації ініціатив громад, в контексті проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» -ІІІ.

За словами координатора проекту Марії Йовбак, в рамках нового компоненту Проекту організації місцевих громад у партнерстві з органами місцевого самоврядування та ПРООН спільно вирішуватимуть питання місцевого розвитку, сприятимуть становленню «ефективного власника житла», поширюватимуть методи ефективного управління та обслуговування багатоквартирних житлових будинків, – інформує Хустська міська рада.

У Закарпатській області загалом відібрано два міста – партнери Проекту ЄС\ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» у рамках компоненту розвитку малих міст. Окрім міста Хуст, Угоду про партнерство підписало і місто Ужгород. Загалом, як зазначають представники проекту у Закарпатській області, таке партнерство сприятиме впровадженню кращих практик місцевого розвитку, орієнтованого на громаду, застосуванню сучасних методів і принципів муніципального управління, підвищенню енергоефективності в житловому секторі.

Реалізовуватимуть проекти у 24-х відібраних малих українських містах з чисельністю населення від 10 до 150 тисяч Київської, Чернігівської, Житомирської, Рівненської, Полтавської, Дніпропетровської, Харківської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Донецької та Луганської областей.


За матеріалами: Новини сьогодні
19-05-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11002

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]