Головна » 2012 » Серпень » 31 » Угорщина подарувала Берегівській лікарні нове медобладнання

Угорщина подарувала Берегівській лікарні нове медобладнання

31 серпня Берегівській центральній районній лікарні передали благодійну допомогу з Угорщини - медичну апаратури майже на 300.000 гривень.
Зокрема це трьохкамерний електрокардіограф,аналізатор електролітів (калій, натрій, хлор), інкубатор інтенсивної терапії для новонароджених, реанімаційно-хірургічний приліжковий монітор, 10 електричних медичних відсмоктувачів, фетальний монітор для внутрішньо утробної діагностики плоду, діатермокоагулятор (для різання і коагуляції м'яких тканин і судин).

Головний лікар Берегівської ЦРЛ Іван Малеш подякував за благодійну допомогу представникам угорської Вселенської служби допомоги, які разом із закарпатським центром розвитку і консультацій «Едванс» виграли грантовий проект «Розвиток надання базових медичних послуг на Закарпатті», що фінансується Міністерством закордонних справ Угорщини.

Крім цього в рамках програми були придбані будівельні матеріали для проведення реконструкції туберкульозного відділення у Берегові з облаштуванням двох палат для лікування хіміо-резистентних хворих на туберкульоз.

"від імені пацієнтів лікарні та від усіх медичних працівників висловлюю глибоку вдячність за цю добру справу всім, хто допоміг у отриманні сучасної апаратури для нашої лікарні, - зазначив Іван Малеш. - А саме директору гуманітарних програм угорської Вселенської служби допомоги АкошНодю, директору закарпатського центру розвитку "Едванс" Івану Геревичу, а також генеральному консулу Угорщини в Берегові ІштвануТоту та консулу Угорщини в Ужгороді ЕндреСаліпскі".

За матеріалами: Новини сьогодні
31-08-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 12248

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]