Головна » 2013 » Грудень » 28 » Українці розуміють, що варто пити чисту воду

Українці розуміють, що варто пити чисту воду

Більшість сучасних українців прагнуть пити чисту воду, а тому вважають великим позитивом те, що є можливість доставку питної води в Києві замовляти в компанії Райське джерело онлайн на її сайті eden.com.ua. Адже від того, яку воду ми щодня вживаємо, безпосередньо залежить наше здоров'я. Відсутність неприємного запаху і прозорість зовсім не свідчить про високу якість води. І часто переконатися в її безпеці без спеціального аналізу не можна. Наявність в проточній воді небезпечних мікроорганізмів підштовхує людей на установку очисних фільтрів, які забезпечують якісну і корисну воду для пиття.
Друга причина, по якій жителі міст встановлюють фільтри - жорсткість води. Всім знайома проблема накипу в чайниках і пральних машинах, яка призводить до поломки побутової техніки. Крім того, вживання такої води шкідливо для людини, за рахунок вмісту в ній великої кількості солей кальцію і магнію. Первинне очищення води, яка використовується в містах, ставить перед собою дещо іншу задачу - знезараження, а не пом'якшення. Тому вода з крана має характерний присмак хлору. Щоб не отруїтися таким питвом, необхідно встановити фільтр для жорсткої води, який не тільки очистить воду від мінеральних солей, але і видалить залишки хлору. Пам'ятайте, що встановлюючи фільтр для жорсткої води, ви продовжуєте життя побутовій техніці.

Ще один сучасний і ефективний метод очищення води - установка освітлювальних фільтрів. Такі прилади ідеально підходять для приватних будинків, тому що освітлювальні фільтри, або як їх ще називають залишкові, розраховані на забір води з природних джерел. У ній спочатку міститься велика кількість мінеральних елементів і мікроорганізмів, здатних завдати шкоди здоров'ю людини. Залишкові фільтри очистять воду від шкідливих домішок, нормалізують кислотність і додадуть їй кришталеву прозорість. Принцип роботи такого приладу наступний: зважені частинки осідають на спеціальному прошарку фільтра, що складається з піску, вугільного наповнювача і мармурової крихти. Забруднена вода потрапляє в установку, потім відбувається відсіювання частинок за допомогою алюмосилікатного сорбенту. На завершальній стадії здійснюється процес освітлення і вода виводитися через систему виходу. Конструкція фільтра здатна забруднюватися. Для її очищення необхідно проводити промивання приладу, інакше його очисна здатність значно знизиться. Освітлювальні фільтри розрізняються між собою за заповнювачами картриджа та розміром ємкості.

За матеріалами: Новини сьогодні
28-12-2013
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11401

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]