Головна » 2012 » Вересень » 13 » Ужгород "розродився" ще одним вишем

Ужгород "розродився" ще одним вишем

«Я погодив з представниками економічного факультету та факультету міжнародних відносин рішення провести дуже серйозну, але, повірте, цікаву і перспективну реорганізацію. Йдеться про створення на базі цих 2 факультетів Інституту економіки та міжнародних відносин Ужгородського національного університету», - сказав новопризначений керівник УжНУ, доктор технічних наук, професор Федір Ващук під час зустрічі із студентами та колективом названих факультетів у середу, 12 вересня.

Керівник університету зачитав підписаний ним наказ, згідно з яким реорганізація здійснюється з метою оптимізації структури університету та підвищення якості освіти.

Директором-організатором новоствореного інституту вирішено призначити доцента Миколу Палінчака, а заступником директора – доктора економічних наук, професора Василя Мікловду.

Микола Палінчак у своєму виступі подякував за кредит довіри та запевнив, що досвід обох факультетів з максимальною користю використають у роботі новоствореного Інституту.

Професор Василь Мікловда, звертаючись до учасників зустрічі, зазначив: «Оплесками у цьому залі присутні підтвердили, що це розумне рішення, оскільки дасть можливість значно краще застосувати науковий потенціал і матеріально-технічну базу обох факультетів».

Щодо призначення в.о. ректора УжНУ проф. Федора Ващука Василь Мікловда додав: «Це керівник, який не тільки ставить завдання, а і вміє їх вирішувати. За невеликий період, будучи ректором ЗакДУ, він дійсно зробив з цього університету потужний навчальний заклад. Крім того, мені імпонує, що Федір Григорійович не критикує попередників, і це правильно, адже кожна команда, яка працювала в університеті, багато позитивного зробила для його розвитку».

За матеріалами: Новини сьогодні
13-09-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11978

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]