Головна » 2013 » Квітень » 23 » Ужгородські ДАІ-шники міряли ями під наглядом журналістів

Ужгородські ДАІ-шники міряли ями під наглядом журналістів

Сьогодні ужгородські ДАІшники разом з журналістами здійснили огляд стану доріг міста. Представники ЗМІ разом з інспекторами міряли ями та визначали, який тип ремонту потрібно на тій ділянці виконати на перехресті вул.Легоцького-Капушанська та Легоцького – 8-Березня.

«За дорученням керівництва держави та Міністерства внутрішніх справ нам надійшла вказівка щодо проведення обстеження доріг та вулиць Закарпатської області, - каже начальник відділу ДАІ Ужгородської МВ УМВС України в Закарпатській області Олексій Співак. - Якщо говорити про дороги Ужгорода, то разом з представниками комунальних організацій та міської влади буде проведене комплексне обстеження вулиць міста. Мета - встановити реальний стан дорожнього покриття».

Після огляду всі результати будуть внесені до спеціальних актів і в подальшому направлені до органів місцевої влади з вимогою усунення недоліків на дорогах, які будуть виявлені під час сьогоднішнього огляду.

За словами Олексія Співака, у минулий четвер був проведений тендер, в якому перемогли дві організації, які займатимуться ремонтом доріг. Уже почались роботи з магістральних вулиць міста, наприклад, на Гагаріна, Шумній, Станційній, у районі пішохідно-транспортного мосту вже зробили ямковий ремонт. Є певний графік - перелік вулиць, за яким працівники комунальних організацій рухаються.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-04-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11237

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]