Головна » 2013 » Червень » 12 » Ужгородський суд відпустив київського фінансового афериста під заставу

Ужгородський суд відпустив київського фінансового афериста під заставу

Суд відпустив під заставу у 250 тис грн співака Максима Островського, який через мережу псевдобанків виманив у українців близько 25 мільйонів гривень. Його підозрюють в організації афери зі швидкими кредитами, – передає Укрінформ.

Підозрюваний був затриманий у Києві і перевезений в Ужгород для обрання запобіжного заходу. Прокуратура звернулася до Ужгородського міськрайонного суду з клопотанням про тримання підозрюваного під вартою. Проте, суддя Ужгородського міжрайонного суду відпустив його під заставу в 250 тисяч", - зазначила повідомила прес-секретар прокуратури Закарпатської області Вікторія Попович.

За її словами, 12 червня суд обиратиме запобіжний захід для чотирьох спільників підозрюваного. Справа розглядатиметься у закритому режимі.

Як повідомлялося, Максим Островський відкрив мережу псевдобанків ("Б.А.Н.К. Народний", "ПАТ Європейський кредит", "Б.А.Н.К. юей", "Кредит Груп", "ТФК" Актив "), через які пропонував клієнтам швидкі кредити.

Умовою отримання кредиту була обов'язкова сплата першочергового внеску (сума залежала від розміру кредиту). Насправді ж, заплативши внесок, кредиту люди так і не отримували, а сума внеску їм не поверталася. Таким чином, шахраям вдалося ввести в оману близько сотні закарпатців та велику кількість мешканців інших міст. Йдеться про суму в 25 млн. грн.



За матеріалами: Новини сьогодні
12-06-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11197

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]