Головна » 2015 » Січень » 24 » В аеропорту Бориспіль затримали громадянку, яка відправляла дівчат в ОАЕ працювати повіями. ВІДЕО

В аеропорту Бориспіль затримали громадянку, яка відправляла дівчат в ОАЕ працювати повіями. ВІДЕО

Співробітники київського Управління по боротьбі з торгівлею людьми затримали жінку, яка займалася «торгівлею живим товаром», тобто незаконним пересиланням в іншу країну українських жінок з метою примусового перетворення в повій.
Працівниками УБЗПТЛ спільно з Державною прикордонною службою України, в рамках розслідування кримінальної провадження за фактом торгівлі людьми, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 149 КК України, у приміщенні міжнародного аеропорту «Бориспіль» затримано 38-річна мешканка Київської області, яка ніде не працює, яка займалася торгівлею українськими жінками за кордон, з метою подальшого примусового заняття проституцією.

При затриманні у неї вилучили предмети і документи, які підтверджували її причетність до скоєння цих злочинів, проти волі, честі та гідності особи.
Разом із нею була 22-річна киянка, яку вона, використовуючи скрутне матеріальне становище і вразливий стан дівчини, завербувала і збиралася відправити в Об'єднані Арабські Емірати, в сексуальне рабство. За словами затриманої, ця дівчина вже була п'ятою чи шостою її жертвою - мовляв, точно не пам'ятає. За кожну продану українку злочинна комерсантка отримувала від господарів з ОАЕ по тисячі американських доларів.
Продавця живого товару було доставлено в Святошинське РУ київської міліції, де й було затримано в порядку ст. 208 КПК України. Постановою Святошинського районного суд їй обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Наразі триває досудове слідство.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-01-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11101

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]