Головна » 2015 » Липень » 3 » В центрі прокурорської перевірки Закарпаття - губернатор Губаль

В центрі прокурорської перевірки Закарпаття - губернатор Губаль

Вчора інтернет-простір області облетіла новина про те, що за дорученням прокурора області Володимира Янка слідчий відділ прокуратури області вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем) за інформацією, що  1 липня була оприлюднена у окремих інтернет-ресурсах краю.

Йдеться про інформацію щодо можливих зловживань службовим становищем високопосадовцями різних органів влади області та окремими посадовими особами Закарпатського обласного управління лісового господарства та його територіальних підрозділів під час заготівлі лісопродукції на території краю.

Сьогодні  журналістам «Вільного Закарпаття»  із достовірних джерел стало відомо, що у центрі прокурорської перевірки опинився і сам очільник області – голова Закарпатської обласної державної адміністрації Василь Губаль.

Про початок розслідування роботи губернатора стало відомо із самої прокуратури, джерело із якої повідомило, що неофіційне «добро» на старт офіційного розслідування дав навіть мукачівський «покровитель» Губаля – Віктор Балога. Причиною такої немилості ніби то став той факт, що Губаль не поділився зі своїм патроном частиною із зароблених на незаконній вирубці лісу мільйонів. Балозі подібна поведінка не сподобалася і він вирішив покарати недисциплінованого підлеглого публічною прокурорською «поркою».

Ще один факт, який говорить далеко не на користь губернатора – поведінка нині вже колишніх соратників. Так, голова обласної ради Володимир Чубірко останнім часом уже встиг зробити кілька кроків, щоб показово відділити власну роботу від діяльності голови ОДА. Мова не тільки про політичні рішення, але й про публічні висловлювання та пости у соціальних мережах.

Вочевидь голова обласної ради досить чітко бачить майбутнє, яке очікує на його колегу по партії та будівлі на площі Народній. Зараз якщо прокурорське розслідування буде проведене чесно та ретельно, Василя Губаля чекає, як мінімум, відсторонення від губернаторського крісла. Як максимум – кримінальна справа та чимале ув’язнення разом із його кишеньковими лісниками, констатує Вільне Закарпаття.


За матеріалами: Новини сьогодні
03-07-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1978

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]