Головна » 2023 » Лютий » 28 » В мережу "злили" еротичні танці генерала рф - розмахував ногами і показував геніталії. ВІДЕО

В мережу "злили" еротичні танці генерала рф - розмахував ногами і показував геніталії. ВІДЕО

Саме цей генерал керує угрупуванням російських військ у білорусі.

В мережу "злили" інтимні танці російського генерала

У мережі злили інтимне відео російського генерала олександра матовнікова, на якому він продемонстрував свої "хореографічні навички".

Як повідомляє проект "ВЧК-ОГПУ", на відео, яке опинилося у їхньому розпорядженні, заступник головнокомандувача Сухопутних військ, колишній повноважний представник путіна олександр матовніков. Наразі він є старшим оперативної групи Сухопутних військ Збройних Сил рф у білорусі.

 "Затятий поціновувач мінських ресторанів і жінок генерал матовніков любить перекладати відповідальність за прийняття рішень на підлеглих йому офіцерів. Генерал більше захоплений створенням такого відеоконтенту для своїх подруг. росія відправила на підтримку олександра григоровича "найкращих" представників генералітету", - йдеться у повідомленні.

На кадрах видно, як генерал матовніков демонструє на відео свої геніталії та розмахує ногами в еротичному танці. Невідомо, кому присвячено це інтимне відео, але воно з'явилося після вибухів на білоруському аеродромі "Мачулищі". Знищено російський ДРЛО. За це відповідає особисто матовніков.

В мережу злили інтимне відео російського генерала

Атака на "Мачулищі": деталі

26 лютого на білоруському аеродромі "Мачулищі", який обслуговує російську бойову авіацію, пролунали вибухи. Ціллю атаки став російький ДРЛО А-50У. Літак отримав серйозні пошкодження і "точно вже нікуди не полетить".

Борт прилетів до білорусі 3 січня 2023 року і зробив 12 вильотів за 54 дні. Вартість такого становить $330 млн.

Білоруські моніторингові проекти повідомляли, що російський військовий літак А-50У атакували білоруські диверсанти з використанням двох дронів. В кремлі відмовилися коментувати атаку.


За матеріалами: Новини сьогодні
28-02-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1307

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]