Головна » 2013 » Жовтень » 16 » В Ужгороді представили кліп про Парад наречених. ВІДЕО

В Ужгороді представили кліп про Парад наречених. ВІДЕО

В Ужгороді відбулася презентація музичного відеокліпу, відзнятого на VI Параді наречених в Ужгороді.

Одна з груп на цьогорічному Параді наречених під назвою «Шоу-бізнес» вирішила реалізувати головну ідею і зняти музичний відеокліп. Для цього підібрали фрагменти відомих пісень на весільну тематику, які були об’єднані в один загальний танцювальний мікс.

Заспівала його відома ужгородська співачка Маріанна Сухолова, організатор, координатор групи, викладач коледжу та університету культури і мистецтв. Мірко Вечір, ведучий, діджей, організатор розповів, які умови ставилися до дівчат при зйомках кліпу. Було вирішено зйомки проводити на відомих локаціях міста Ужгорода, щоб ще раз підкреслити що це – наш рідний, ужгородський проект.

Іван Бабущак, відеограф, автор сценарію розповів: «Зараз молодь знімає багато кліпів, достатньо однієї камери. Ми ж знімали кліп одночасно на десяток камер, що додало складності у процесі монтажу, але вважаємо цю роботу успішною. У самому процесі зйомок було ряд цікавих моментів, мені було приємно працювати». Крім того, у кліпі задіяні танцюристи ССТ «Бліц».

Сергій Денисенко, співорганізатор Параду наречених підтвердив, що група «Шоу-бізнес» на цьогорічному Параді була однією з найяскравіших. Водночас зауважив: «Це не перший кліп, виконаний на Параді наречених. Вже на першому з них були зняті 3 кліпи, пізніше записано музичний кліп на гімн Параду. Але вперше творча група зібралася спеціально для зйомок кліпу і вперше написала спеціальний сценарій до початку самого Параду та працювала за ним. За це я вам щиро дякую від себе особисто й інших членів оргкомітету Параду».

За матеріалами: Новини сьогодні
16-10-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11284

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]