Головна » 2013 » Квітень » 21 » В Ужгороді запрацюють 8 тенісних кортів

В Ужгороді запрацюють 8 тенісних кортів

Роботу 8-ми тенісних кортів відновлять в Ужгороді.    Про це повідомив голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида. У суботу, 20 квітня, він оглянув територію цих спортивних майданчиків поблизу ужгородського СК «Юність», - повідомили у прес-центрі ОДА.

 Працівники обласних управлінь молоді та спорту, управління майном, жителі прилеглих будинків сьогодні вийшли на суботник саме тут – поблизу великої спортивної зони, котра впродовж останніх років, на жаль, майже не використовувалась.

Разом з колегами до благоустрою долучився й Олександр Ледида. Керівник краю зі своїм заступником Іваном Качуром оглянув спортивні майданчики.На частині кортів уже відновили спеціальне покриття – сьогодні тут вже можна займатись тенісом. Наразі актуальним залишається питання охорони території, приведення до ладу огорож та прилеглих будівель.

– Плануємо відновити роботу цих кортів, адже в Ужгороді чимало талановитих дітей, котрі хочуть грати в теніс, та, на жаль, довгий час їм просто не було де займатись спортом. Ці вісім спортивних майданчиків відновлюватимемо обласним коштом, -розповів Олександр Ледида. – Тим більше, нещодавно мав особисту розмову з Президентом, і глава держави наголосив: проблему нестачі якісних спортивних майданчиків треба вирішувати всіма можливими способами. Особливо актуально це питання постає зараз, навесні.



За матеріалами: Новини сьогодні
21-04-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11257

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]