Головна » 2015 » Серпень » 25 » В Закарпатській ОДА пообіцяли - «всі учасники АТО будуть забезпечені земельними ділянками»

В Закарпатській ОДА пообіцяли - «всі учасники АТО будуть забезпечені земельними ділянками»

На колегії В Закарпатській ОДА Михайло Рівіс жорстко розкритикував присутніх керівників територіальних органів Держгеокадастру за неналежну роботу на місцях. Він заявив, що досі найболючішим проблемним питанням залишається корупція у видачі земельних ділянок пересічним краянам.

За дорученням Геннадія Москаля він підняв проблемне питання видачі земельних ділянок учасникам АТО. «Нам не зрозуміла ситуація, чому в одних районах документи розробляють за один місяць, а в інших – по півроку, а то й більше не справляються. Завдяки такій «самовіддачі» в роботі ваших підлеглих, серед краян виникає соціальна напруга», - зауважив Михайло Рівіс.

Він чітко дав зрозуміти земельникам, що будь-які спекуляції та прояви корупції під час розгляду заяв військовослужбовців щодо виділення землі будуть жорстко зупинятися.
«Всі учасники антитерористичної операції мають бути забезпечені земельними ділянками. Це наша принципова позиція і ми не дамо можливості заробляти під час процесу розгляду заяв та виділення землі для бійців».

«Робіть вже нарешті щось для людей, а не виключно для себе та своїх родичів, - закликав присутніх заступник керівника краю, зауваживши. – Ми всі хочемо змін і жити в європейській державі, але самі не змінюємося».

«Поверніться нарешті лицем до народу. Не забувайте, що саме ми є слугами людей. А якщо вас це не влаштовує – йдіть на іншу роботу». - резюмував Михайло Рівіс.

Прес-служба Закарпатської ОДА


За матеріалами: Новини сьогодні
25-08-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1930

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]